МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 6 септември в гр. Златица тържествено беше отбелязан Денят на Съединението на Източна Румелия с Княжество България. Марчинг бенд с ръководител Тодор Цачев откри празника с изпълнението на няколко марша, а девойки развяваха националния флаг. Водещият на честването Димитър Овчаров припомни за събитието от преди 135 години, обединило в едно българите от Източна Румелия със сънародниците им от Княжество България. Стихове за великото дело изпълниха ученици от СУ „Свети Паисий Хилендарски“. Мажоретките и духовият оркестър, под ръководството на г-н Цачев отново заредиха малкото присъстващи на тържеството с енергия и празнично настроение. Прочети още...
   |   

 

По случай Световния ден на околната среда – 5 юни, „Аурубис България“, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и Мрежата на отговорните компании организираха фотоконкурс на тема „Биоразнообразие“. Жури, съставено от професионални фотографи и представители на организациите-партньори в проекта, оцени и класира снимките в различните категории. 

 През миналата седмица от компанията съобщиха, че в категорията Най-красива снимка на растение с второ място е отличена Цветелина Лалова от дружеството за фотографията си на божур. В категорията Най-рядък вид растение, трето място е заслужила Радина Георгиева за снимката си на планински крем. В раздела Приятели на Аурубис България първото място е спечелила Александра Зидарова от ЦПЛР – Бургас за снимка на лициса. С второ място е отличена снимката на ястреб на Магдалена Стефанова, а с трето – Мариела Готова за фотографията си на пасифлора.

 Организаторите са раздали и няколко поощтрителни награди на служители на компанията, с които са възнаградили труда им. Снимката на щъркел е пдонесла на Димитър Димитров наградата за първо място. На второ е класирана фотографията на секвои на Радослав Симеонов, а с трето – Мариела Готова.    

 Авторите на най-добрите снимки получават награди, които подкрепят опазването на биоразнообразието и малките производители, развиващи бизнеса си в хармония с природата, съобщават от дружеството. Поздравяваме победителите, които достойно представиха „Аурубис България“, като им пожелаваме да  продължават да се любуват на природата, да я опазват и да споделят с нас нейната красота.

 Победителите, които учасваха от компанията са :

  Категория “Най-красива снимка на растение” 

 II-ро място: Цветелина Лалова, „Аурубис България“, снимка на розов божур

  Категория “Най-рядък вид растение”

 III-то място: Радина Георгиева, „Аурубис България“, снимка на планински крем

  Категория “Приятели на Аурубис България”

 I-во място: Александра Зидарова, ЦПЛР-Бургас, снимка на лисица (vulpes vulpes)

 II-ро място: Магдалена Стефанова, снимка на ястреб

 III-то място: Октай Чолак, снимка на бял паун

  Категория  „Поощтрителни награди служители на Аурубис България”

 I-во място: Димитър Димитров, снимка на черен щъркел

 II-ро място: Радослав Симеонов, снимка на 130 годишни секвои

 III-то място: Мариела Готова, снимка на пасифлора

  Авторите на най-добрите снимки получават награди, които подкрепят опазването на биоразнообразието и малките производители, които развиват бизнеса си в хармония с природата.

 Поздравяваме победителите, които достойно представиха „Аурубис България“, като им пожелаваме да  продължават да се любуват на природата, да я опазват и да споделят с нас нейната красота.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Септември 2020
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930