МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 6 септември в гр. Златица тържествено беше отбелязан Денят на Съединението на Източна Румелия с Княжество България. Марчинг бенд с ръководител Тодор Цачев откри празника с изпълнението на няколко марша, а девойки развяваха националния флаг. Водещият на честването Димитър Овчаров припомни за събитието от преди 135 години, обединило в едно българите от Източна Румелия със сънародниците им от Княжество България. Стихове за великото дело изпълниха ученици от СУ „Свети Паисий Хилендарски“. Мажоретките и духовият оркестър, под ръководството на г-н Цачев отново заредиха малкото присъстващи на тържеството с енергия и празнично настроение. Прочети още...
   |   

 

Преди дни в Община Пирдоп започнаха ремонти на няколко обекта, които са от ключове значение. Започна поправката на козирката на входа за Медицинския център, за което бе съобщено преди време на сесия на ОбС. По същото време се извършват ремонтните дейности около църковния храм „Свето Успение Богородично“, които вече са в доста напреднала фаза.

 Работници и техника са струпани на обектите и се работи неуморно преди да приключат хубавите летни дни. Козирката на болничната сграда се нуждаеше от години от ремонтиране и реновиране, тъй като бе опасна за пациентите. Върху нея от доста време растяха брезички, порасли значително във времето. Територията около църквата ще придобие обновен вид и ще бъде приятно на гражданите да минават улица „Славци“. Хубаво е когато градът се обновява и придобива желан от гражданите вид.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Септември 2020
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930