МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
На  29 ноември в зала „Витоша“ на „Интер Експо Център“,  гр. София, се състоя конференция „Безопасност и здраве при работа 2018 – Добри практики и предизвикателства на превенцията“. Събитието, преминало под патронажа на Министерството на труда и социалната политика, бе организирано от Индустриален клъстер „Средногорие“ с подкрепата на „Аурубис България“, „Асарел-Медет“ и институционалните партньори  Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Асоциация на индустриалния капитал в България и  Българска минно-геоложка камара. Официалното откриване на форума бе уважено от зам.- министъра на труда и социалната политика Лазар Ангелов, Румяна Михайлова – изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“, Евелин Русинов, ръководител направление „Здравословни и безопасни условия на труд“, „Аурубис България“, главния секретар на БТПП Васил Тодоров, д-р Петя Георова, председател на Асоциация по трудова медицина, АИКБ и инж. Николай Минков, изпълнителен директор на Индустриален клъстер „Средногорие“. Прочети още...
   |   

На 10 октомври се проведе официалната церемония по връчването на отличия на общини, архитекти, инвеститори и строители на осмото издание на годишните награди за строителство. Събитието се е състояло в балната зала на хотел „Premier BW Airport Sofia“, съобщава на своята интернет страница инициаторът за проявата PR-агенция „ВИП Комюникейшън“, в партньорство със Съюза на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата. Международно жури е дало висока оценка за развитието на малки и големи общини в България, а сред заслужилите престижния строителен „Оскар“, както се нарича наградата, е Община Челопеч.

 

Почетният председател на журито Клифърт Лортлок е заявил по време на церемонията, че строителството в България е на европейско и световно ниво. Поздравителен адрес е връчил на организаторите председателят на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление при Парламента Искрен Веселинов.

На събитието бе популяризирана инициативата на PR-агенция „ВИП Комюникейшън“, подкрепена и от Ротари клуб – Самоков и ERP – България за подпомагане на социално слаби отличници да учат и работят в родината си. Водещи на церемонията са били журналистката Патриция Кирилова и носителят на приза „Златен глас на България“ Симеон Владов. Преди връчването на строителните „Оскар“-и, множеството присъстващи представители на общини, на бизнеса, инвеститори, политици и общественици, са имали възможността да се насладят на изкуството на българския Моцарт – цигуларят Георги Димитров, певицата Галиана Арсова и др.

В конкурсната категория „Малка община с принос в благоустройството“ за 2018 г. наградата е връчена на Община Челопеч и кмета инж. Алекси Кесяков. Специалната пластика той получи от зам.управителя на Софийска област Николай Борисов. Със статуетката за голяма община е удостоен Благоевград. А специалната награда за лидер в строителството и инфраструктурата – Казанлък. В категорията „Луксозно обществено строителство“ със златен „Оскар“ е удостоена зала „Арена Шумен“. Отличия са получили и още най-доброто архитектурно студио в страната, най-добрата строителна компания, инвеститори и строители на луксозно многофамилно жилище, за най-продаван луксозен жилищен проект и др.           

Снимки: „ВИП Комюникейшън“

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Декември 2018
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31