МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
На 4 октомври в Община Чавдар бе направена първа копка за изпълнението на проект за изграждане на физкултурен салон към Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в селото. На церемонията присъстваха ученици от учебното заведение и техните преподаватели, служители в общинската администрация, настоящият кмет Пенчо Геров, кандидатът за кмет на предстоящите избори Григор Даулов и кандидати от листата за съветници на Коалиция „БСП за България“, представители на фирмата – изпълнител, жители на Чавдар. Кметът г-н Геров пожела на бъдещите стопани на спортното съоръжение – възпитаниците на учебното заведение, когато то бъде завършено, да играят в него на воля, за да са здрави за радост на близките си, и да покажат, че в село Чавдар има много млади спори таланти. Прочети още...
   |   

Кметът на Община Челопеч инж. Алекси Кесяков беше удостоен с престижното отличие „Кмет на годината за мандат 2015 – 2019”, стана ясно от телевизионното предаване за обявяването на най-добрите градоначалници в страната за последните четири години. Инж. Кесяков бе отличен в категорията „Инвестиции и работни места” за малки общини под 20 000 души население. Признанието той получи, както и всички други кметове в отделните категории, на специалната церемония в зала № 6 на Националния дворен на културата, която бе под патронажа на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Престижният конкурс „Кмет на годината” се организира от портала на българските общини - kmeta.bg и неговия изпълнителен директор Боян Томов. Той е мост между местната власт, институциите в страната и гражданите.

 

Кметът на Община Челопеч инж. Алекси Кесяков сподели първото място в категорията със своя колега - кметът на Община Костинброд Трайко Младенов, тъй като двамата са получили изключително близки резултати в гласуването на българските граждани. Наградите им бяха връчени от Карел Крал - регионален мениджър на ЧЕЗ за България

В него са участвали около 650 000 души от цялата страна.

Заслуга на инж. Алекси Кесяков е безспорното израстване на ръководената от него община в областта на инвестициите, минималната безработица и разкриването на нови работни места. Конкурсът „Кмет на годината” е  престижно национално онлайн допитване за работата и успехите на местната власт у нас. Поздравления за Кмета в мандат 2015 – 2019 г. и жителите на село Челопеч. Инж. Алекси Кесяков през изминалите вече четири години няколко пъти бе обявяван за Кмет на месеца и Кмет за 2018 годината от портала на българските общини.

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Октомври 2019
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031