МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
  В събота, 13 юни, в залата на Посетителския център в гр. Златица, се проведе изнесено заседание на Управителния съвет на Национално дружество „Традиция“. То бе ръководено от председателя Огнян Маринов, а сред участващите в работата на форума бе почетният председател полк. Станчо Джумалиев.  На заседанието в дискусията по дневния ред от петнадесет точки, се включиха около тридесет членове на родолюбивата и патриотична организация от страната. Сред присъстващите бяха председателите на регионалните клубове „Традиция“ от Копривщица – Донко Мрънков, Мирково – Асен Кренев, които са членове на Управителния съвет, както и Явор Ангелов от Златица. Поздравление към гостите отправи кметът на Община Златица инж. Стоян Генов, който присъства на част от заседанието на националното ръководство на дружеството. Прочети още...
   |   

 

Новият брой на CU+, списанието за служители на Групата „Аурубис“, е вече наличен.

Водещата тема в броя е безопасността. На корицата на списанието е Евелин Русинов от завода на Групата „Аурубис“ в гр. Пирдоп, съобщиха от отдел „Връзки с институциите на „Аурубис България“. Темата е от изключително значение и засяга всички нас, защото здравето и безопасността са много повече от законово изискване или допълнителна работа. В списанието ще прочетете за безопасността като страст. Евелин Русинов, ръководител ЗБУТ, включва екипа на списание CU+  в ежедневната си обиколката в завода България.

В изданието са включени темите „Вести за хора, продукти и иновации от нашите заводи по света: „Кратко и ясно“, информация за „Performance Improvement Program: „Нашата цел остава в сила“. На страниците на списанието е публикувано интервю с председателят на Управителния съвет Роланд Харингс и председателя на Управителния съвет на Salzgitter AG и член на Надзорния съвет Хайнц Йорг Фурман, на тема „На равни професионални начала“. Съобщава се още за Седмицата на устойчивостта „Активен принос“, за „CopperMark“ – новата медна марка на Аурубис, както и репортаж „На портала на „Аурубис Белгия“. В рубриката „Случайна среща“ служители от различни производства се срещат за първи път.

В CU + има и истории за платформата „Explore!“, новите програми на „Office 365“, внедряване на електронната платформа за закупуване „Ariba“ и други.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Юли 2020
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031