МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
  В събота, 13 юни, в залата на Посетителския център в гр. Златица, се проведе изнесено заседание на Управителния съвет на Национално дружество „Традиция“. То бе ръководено от председателя Огнян Маринов, а сред участващите в работата на форума бе почетният председател полк. Станчо Джумалиев.  На заседанието в дискусията по дневния ред от петнадесет точки, се включиха около тридесет членове на родолюбивата и патриотична организация от страната. Сред присъстващите бяха председателите на регионалните клубове „Традиция“ от Копривщица – Донко Мрънков, Мирково – Асен Кренев, които са членове на Управителния съвет, както и Явор Ангелов от Златица. Поздравление към гостите отправи кметът на Община Златица инж. Стоян Генов, който присъства на част от заседанието на националното ръководство на дружеството. Прочети още...
   |   

 

Във връзка с решенията на Общинския кризисен щаб за засилване на противоепидемичните мерки в Община Мирково, предприети поради установяването на заразен с Ковид-19 местен жител, бяха предприети действия за обеззаразяване на обществените пространства на селото. По молба на кмета на общината Цветанка Йотина, ръководството на рудодобивното и преработвателно дружество Елаците-Мед” АД изпрати свой екип за обработка с дезинфектанти на прилежащите терени около важни обекти.

 На 13 юни работници на дружеството обработиха с дезинфектанта „BIO FORM“, закупен и предоставен от предприятието най-често посещаваните от мирковчани обществени места. Акцията бе извършена при стриктно спазване на правилата за безопасност. Членовете на екипа на компанията използваха защитни костюми, защитни маски за носа и устата и предпазни шлемове.

  Най-напред беше обработен Спортният комплекс „Мирково“, след това територията около „Моят магазин”, двора на детска градината градина, както и всички съоръжения за игри и забавления на малчуганите. С препарата бяха напръскани читалището, училището и всички по-големи търговски обекти в центъра на селото.

 Противоепидемичните мерки в Община Мирково са задължителни и ще бъдат извършвани ежедневно.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Юли 2020
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031