МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
  В събота, 13 юни, в залата на Посетителския център в гр. Златица, се проведе изнесено заседание на Управителния съвет на Национално дружество „Традиция“. То бе ръководено от председателя Огнян Маринов, а сред участващите в работата на форума бе почетният председател полк. Станчо Джумалиев.  На заседанието в дискусията по дневния ред от петнадесет точки, се включиха около тридесет членове на родолюбивата и патриотична организация от страната. Сред присъстващите бяха председателите на регионалните клубове „Традиция“ от Копривщица – Донко Мрънков, Мирково – Асен Кренев, които са членове на Управителния съвет, както и Явор Ангелов от Златица. Поздравление към гостите отправи кметът на Община Златица инж. Стоян Генов, който присъства на част от заседанието на националното ръководство на дружеството. Прочети още...
   |   

 

По случай Световния ден на околната среда, който се отбелязва всяка година на 5 юни, „Аурубис България“, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и Мрежата на отговорните компании организират фотоконкурс на тема „Биоразнообразие“. Канят се всички, които търсят своя втори дом под открито небе, да изпратят авторска снимка на животно или растение, което силно ги е впечатлило.

 Снимката трябва да бъде във формат JPEG (JPG), може да бъде направена с телефон или с фотоапарат, но е препоръчително да не бъде обработвана. Тя може да бъде направена в срока на конкурса или преди него, както и да бъде от България или чужбина.

  Желаещите да се включат в предизвикателстовото, да изпратят своите снимките до 5 юли на e-mail адрес  v.vasileva@aurubis.com, като задължително се посочи:

 ●        Име (автор на снимката);

 ●        Телефон и e-mail адрес  за връзка;

 ●        Къде е направена снимката;

 ●        Кога е направена снимката;

 ●        На какво е снимката (името на растението или животното);

 ●        Какво е провокирало автора да снима точно това растение / животно.

 След края на срока за изпращане на фотографиите, жури, съставено от професионалисти, ще оцени и награди победителите в различни категории. В зависимост от ситуацията и мерките, които са предприети поради COVID-19, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и компаниите-членове на по-късен етап от годината ще организират изложба със снимките от фотоконкурс.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Юли 2020
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031