МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
  На 29 юли в Община Антон официално бе дадено начало на програма “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” (BASE). В продължение на 12 седмици, всяка сряда от 17:30 часа, ще се подготвят да започнат свой бизнес 23 записали се за предоставяната от Индустриален клъстер „Средногорие“ подготовка. По осем са участниците от с. Чавдар, и с. Антон, трима са от Пирдоп, а по един има от градовете Златица и Копривщица и селата Мирково и Църквище. Всички те ще черпят вдъхновение и опит от успели български предприемачи, за да стартират или доразвият своите идеи за успешен бизнес. Проектът е инициатива на Сдружение „Индустриален клъстер Средногорие“ и се осъществява с подкрепата и партньорството на Фондация „Америка за България“ и общините Антон и Чавдар.  На откриването присъстваха изпълнителният директор на „Донди Прешъс Металс Челопеч“ д-р инж. Илия Гърков, Стоил Димитров – зам.-генерален директор „Производство“ на „Елаците-Мед“ АД, Тодор Иванов, ръководител на отдел „Комуникации“ в компанията, Надя Захариева, Програмен директор „Бизнес, предприемачество и технологии“ на Фондация „Америка За България”, кметовете на Антон Андрей Симов, на Чавдар – Григор Даулов, на Златица – инж. Стоян Генов, председателят на ОбС – Чавдар Мария Томева, както и  Мария Цачева, управител на пекарна „Прованс“, участник в програма BASE с. Мирково през 2018 г. Организаторите бяха представени от инж. Николай Минков – изпълнителен директор на Индустриален клъстер „Средногорие“, Десислава Чалъмова, директор „Бизнес развитие“ на сдружението и координатора на програмата BASE Златина Саръева. Прочети още...
   |   

 

По случай Световния ден на околната среда, който се отбелязва всяка година на 5 юни, „Аурубис България“, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и Мрежата на отговорните компании организират фотоконкурс на тема „Биоразнообразие“. Канят се всички, които търсят своя втори дом под открито небе, да изпратят авторска снимка на животно или растение, което силно ги е впечатлило.

 Снимката трябва да бъде във формат JPEG (JPG), може да бъде направена с телефон или с фотоапарат, но е препоръчително да не бъде обработвана. Тя може да бъде направена в срока на конкурса или преди него, както и да бъде от България или чужбина.

  Желаещите да се включат в предизвикателстовото, да изпратят своите снимките до 5 юли на e-mail адрес  v.vasileva@aurubis.com, като задължително се посочи:

 ●        Име (автор на снимката);

 ●        Телефон и e-mail адрес  за връзка;

 ●        Къде е направена снимката;

 ●        Кога е направена снимката;

 ●        На какво е снимката (името на растението или животното);

 ●        Какво е провокирало автора да снима точно това растение / животно.

 След края на срока за изпращане на фотографиите, жури, съставено от професионалисти, ще оцени и награди победителите в различни категории. В зависимост от ситуацията и мерките, които са предприети поради COVID-19, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и компаниите-членове на по-късен етап от годината ще организират изложба със снимките от фотоконкурс.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Август 2020
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31