МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
  На 29 юли в Община Антон официално бе дадено начало на програма “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” (BASE). В продължение на 12 седмици, всяка сряда от 17:30 часа, ще се подготвят да започнат свой бизнес 23 записали се за предоставяната от Индустриален клъстер „Средногорие“ подготовка. По осем са участниците от с. Чавдар, и с. Антон, трима са от Пирдоп, а по един има от градовете Златица и Копривщица и селата Мирково и Църквище. Всички те ще черпят вдъхновение и опит от успели български предприемачи, за да стартират или доразвият своите идеи за успешен бизнес. Проектът е инициатива на Сдружение „Индустриален клъстер Средногорие“ и се осъществява с подкрепата и партньорството на Фондация „Америка за България“ и общините Антон и Чавдар.  На откриването присъстваха изпълнителният директор на „Донди Прешъс Металс Челопеч“ д-р инж. Илия Гърков, Стоил Димитров – зам.-генерален директор „Производство“ на „Елаците-Мед“ АД, Тодор Иванов, ръководител на отдел „Комуникации“ в компанията, Надя Захариева, Програмен директор „Бизнес, предприемачество и технологии“ на Фондация „Америка За България”, кметовете на Антон Андрей Симов, на Чавдар – Григор Даулов, на Златица – инж. Стоян Генов, председателят на ОбС – Чавдар Мария Томева, както и  Мария Цачева, управител на пекарна „Прованс“, участник в програма BASE с. Мирково през 2018 г. Организаторите бяха представени от инж. Николай Минков – изпълнителен директор на Индустриален клъстер „Средногорие“, Десислава Чалъмова, директор „Бизнес развитие“ на сдружението и координатора на програмата BASE Златина Саръева. Прочети още...
   |   

 

Екипът на „Аурубис България“ АД има честта да поздрави г-н Пенчо Геров по случай удостояването му със званието Почетен гражданин на община Чавдар. Всички се гордеем, че г-н Пенчо Геров е отдал 41 години от професионалния си живот на медодобивния завод. И до днес се учим от това, което е направил.

 Компанията изпрати поздравителен адрес и картина от Генко Тодоров - творец от пловдивската художествена школа.

 Уважаеми г-н Геров,

 Поздравявам Ви с удостояването със званието „Почетен гражданин на Община Чавдар“!

 С изключителния Ви принос към развитието на община Чавдар, която управлявахте успешно като кмет през цели четири мандата, заслугата за получаването на това почетно звание е безспорна.

 Качествата си на успешен ръководител Вие сте доказали и по време на трудовата си кариера в МДК „Георги Дамянов“, сега „Аурубис България“ АД. В периода 1982 г. – 1987 г.  Вие сте ръководили впечатляващия проект за изграждане на Новата металургия – сърцето на комбината. Отлично сте ръководили и много други значими проекти. Използвам възможността, за да Ви благодаря!

 Вие сте пример за професионализъм, отговорност и успешно управление за Вашите последователи! 

 Честито звание! Заслужено се гордейте с него!  

 С почит!

 Тим Курт

 Изпълнителен директор,

 „Аурубис България“ АД

 26.06.2020 г.                              

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Август 2020
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31