МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 6 септември в гр. Златица тържествено беше отбелязан Денят на Съединението на Източна Румелия с Княжество България. Марчинг бенд с ръководител Тодор Цачев откри празника с изпълнението на няколко марша, а девойки развяваха националния флаг. Водещият на честването Димитър Овчаров припомни за събитието от преди 135 години, обединило в едно българите от Източна Румелия със сънародниците им от Княжество България. Стихове за великото дело изпълниха ученици от СУ „Свети Паисий Хилендарски“. Мажоретките и духовият оркестър, под ръководството на г-н Цачев отново заредиха малкото присъстващи на тържеството с енергия и празнично настроение. Прочети още...
   |   

 

 По случай Световния ден на околната среда, “Аурубис България“, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и Мрежата на отговорните компании организираха фотоконкурс на тема „Биоразнообразие“.

 Всеки, който обича природата и фотографията, имаше възможност да изпрати свои авторски снимки на животно или растение. В инициативата се включиха 64 участници. Конкурсът бе обявен в рамките на региона на Средногорието, но интерес към него проявиха майстори на обектива от цяла България с общо 163 снимки.

 Жури, съставено от професионални фотографи и представители на организациите-партньори в проекта, ще оцени и класира снимките в различните категории. В зависимост от развитието нa епидемичната обстановка в страната, изложба със снимките от конкурса ще бъде организирана на по-късен етап.

 Благодарим на всички, които взеха участие.

 “Аурубис България” желае успех на участниците в конкурса.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Септември 2020
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930