МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 6 септември в гр. Златица тържествено беше отбелязан Денят на Съединението на Източна Румелия с Княжество България. Марчинг бенд с ръководител Тодор Цачев откри празника с изпълнението на няколко марша, а девойки развяваха националния флаг. Водещият на честването Димитър Овчаров припомни за събитието от преди 135 години, обединило в едно българите от Източна Румелия със сънародниците им от Княжество България. Стихове за великото дело изпълниха ученици от СУ „Свети Паисий Хилендарски“. Мажоретките и духовият оркестър, под ръководството на г-н Цачев отново заредиха малкото присъстващи на тържеството с енергия и празнично настроение. Прочети още...
   |   

 

„Аурубис България“ организира за първи път лятна академия по фотография

 За първи път академията ще бъде проведена онлайн поради извънредните епидемиологични обстоятелства в страната. Въпреки ограниченията компанията остава заедно с децата на Средногорието!

 Интересът към академията е особено голям. Двадесет и двама ученици и студенти се включиха в курса и вече активно работят по зададените им проекти под ръководството на своя преподавател – Кристиян Христов, който е подготвил изключително интересни и практични теми в програмата на курса.

 В продължение на един месец младите фотографи ще се запознаят с историята на фотографията, с видовете фотоапарати, ще научат основите на композицията и други теми, ще работят с Camera raw в Adobe Photoshop, ще имат много онлайн практически упражнения и задания, които ще предизвикат креативността във всеки един от тях.

 Желаем успех на всички участници в курса!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Септември 2020
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930