МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
На 3 януари Пирдоп тържествено отбеляза 141 години от посрещането на руските войски и обявяването на града за свободен. Празничното честване се състоя в двора на Начално училище-паметник „Тодор Влайков“. На събитието бяха народният представител от Коалиция „БСП за България“ Лало Кирилов, Александър Ворожейкин – представител на посолството на Руската федерация в България, директори на училищата в Община Пирдоп, преподаватели, ученици, граждани. Представителните групи на НУ „Тодор Влайков“, СУ „Саво Савов“ и ПГМЕ – Пирдоп  присъстваха на тържеството със знамената на учебните заведения. Прочети още...
   |   

На 24 май, малко преди обяд, в местността „Св. Петка” над село Чавдар, се състоя официалното откриване на новата спортна атракция за деца „Въжеландия”. На събитието присъстваха народните представители от Коалиция „БСП за България” Лало Кирилов и Красимир Янков, изпълнителят на обекта Симеон Бабуров, представители на Общинския съвет и Общинската администрация, жители и гости на общината.

Трикольорната лента за стартирането на дейността на новата атракция в комплекса преряза кметът Пенчо Геров. Той разказа за идеята и процеса на изпълнение на „Въжеландия“, за закупуването и изпълнението на монтажа.

 

Веднага след откриване на обекта служителят, който ще се грижи за посещаващите спортното съоръжение Стоянка Касабова, представи правилата за неговото ползване, като призова родители и техните деца да бъдат предпазливи по отношение на използването на въжената атракция. След това, с помощта на служителя от Община Чавдар Петър Манчев, всички присъстващи деца бяха пуснати безплатно да се порадват и забавляват на новата придобивка за малките жители и гости на селото. На групи желаещите имаха възможността да изпробват най-новата спортна атракция в Средногорието в деня на нейното откриване.

 

 

 

 

Януари 2019
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031