МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
Министърът на икономиката Емил Караниколов връчва наградата на проф.дтн инж. Цоло Вутов Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен със Специална награда за изключителен принос за българската икономика и научната и развойна дейност в 13-ото издание на годишните награди Инвеститор на годината на Българската агенция за инвестиции (БАИ). Високото отличие бе връчено на българския индустриалец, учен и общественик от министъра на икономиката Емил Караниколов на тържествена церемония в НДК. „Дълбок поклон през този велик българин“ – каза г-н Караниколов. Това е изключителна награда, която много ценя. Тя е за мен, но тя е и за целия ми колектив, на който благодаря– заяви проф. Вутов и отправи послание към младите хора: Инвестирайте и работете в България. Тук има голямо бъдеще. Прочети още...
   |   

На 16 юни в лекторията на читалище „Напредък“ – Пирдоп, Музикален център „Феникс Мюзик“ от гр. София и културната институция организираха Годишен концерт-матине на учениците от Музикалната школа, които завършиха обучението си за 2017 - 2018 година.

Събитието беше посетено от много гости – родители и близки на участниците и любители на класическата музика. Специален гост беше кметът на Община Пирдоп Ангел Геров, придружен от Директор „Производство“ на „Аурубис България“ инж. Димо Кирилов, чийто син също беше част концерта.

 

В матинето взеха участие възпитаници на Музикалната школа от София и от Пирдоп. Като цяло те са 25, но с изяви с двата инструмента се представиха 18 от тях. За любителите на пианото и китарата от филиала в Пирдоп това беше първа учебна година с намерение тя да бъде продължена и през 2018 – 2019.

Ръководителите от Музикалния център бяха горди с представянето на своите ученици – Милен Джуров, преподавател по китара, Николай Пефев на пиано и г-н Езекиев – поп и джаз. Главен организатор на събитието Хриска Кожухарова – директор на МЦ „Феникс Мюзик“ – София. И пианистите, и китаристите, и песенният изпълнител бяха брилянтни и зарадваха многобройната публика с концерт от класически творби на Моцарт, Шопен, Лист и други композитори.

След последното изпълнение кметът Ангел Геров и директорът на Музикалната школа Хриска Кожухаова връчиха удостоверенията на учениците за завършената учебна година. Г-н Геров поздрави талантливите деца, като им пожела изяви на национално и световно ниво. За даровитите музиканти имаше кетъринг от веригата за бързо хранене „Хепи“, а за ръководителите - свежи букети с цветя.

 

 

 

Март 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031