МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
Министърът на икономиката Емил Караниколов връчва наградата на проф.дтн инж. Цоло Вутов Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен със Специална награда за изключителен принос за българската икономика и научната и развойна дейност в 13-ото издание на годишните награди Инвеститор на годината на Българската агенция за инвестиции (БАИ). Високото отличие бе връчено на българския индустриалец, учен и общественик от министъра на икономиката Емил Караниколов на тържествена церемония в НДК. „Дълбок поклон през този велик българин“ – каза г-н Караниколов. Това е изключителна награда, която много ценя. Тя е за мен, но тя е и за целия ми колектив, на който благодаря– заяви проф. Вутов и отправи послание към младите хора: Инвестирайте и работете в България. Тук има голямо бъдеще. Прочети още...
   |   

В гр. Пирдоп на 15 септември само членовете на общинската администрация масово се включиха в акцията „Да изчистим България за един ден“. Под ръководството на кмета Ангел Геров, работещите в местната власт, въоръжени с найлонови торби и ръкавици, събраха натрупаните през летните месеци хартии, битови отпадъци, храсти и други непотребни неща в пространството южно от МБАЛ. От живеещите в района единствено Мая Пеовска се включи в инициативата, а две дами от жилищния комплекс наблизо се погрижиха да почистят прилежащото им пространство.

 

Единични случаи на включили се в акцията жители на града имаше и в квартала при жепе гарата и на ул. „Симеон Сърданов“ при бл. № 2. По традиция активно в „Да почистим България за един ден“ участваха живеещите в блокове 41 и 42 дами. Всеки път, обяви ли се акция за почистване, те се заемат да облагородят района около домовете си и там през цялата година е чисто и уютно.

Паднала от дърветата шума и счупени клони, приготвени за извозване, бяха натрупани и при началното училище. Като цяло, от гр. Пирдоп малко хора се включиха в инициативата за почистване на средата, в която живеем.     

 

 

 

Март 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031