МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
На 4 юни управителят на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов получи специалната награда на председателя на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) за цялостен принос за развитието на икономиката в България. Тя се присъжда на управителя на „Геотехмин“ ООД „за дълготрайни инвестиции и растеж, запазване и разкриване на нови работни места, иновации и принос в научната и обществена дейност“. Отличието бе връчено от председателя на КРИБ Кирил Домусчиев по време на Петия годишен бал на работодателската организация. Събитието се проведе под патронажа на премиера Бойко Борисов и на него присъстваха вицепремиерите Екатерина Захариева и Марияна Николова, дванадесет министри, председатели на парламентарни комисии, както и кметът на София Йорданка Фандъкова. На церемонията по традиция бяха връчени наградите на компании, отличени за качество, иновации и растеж. Прочети още...
   |   

На 7 март, в навечерието на празника на жената, децата от подготвителната група на Детска градина “Слънце” в гр. Златица, изненадаха и зарадваха своите майки и многото си гости с великолепния си спектакъл “Пеперудена магия”. Под ръководството на своите учители – Нели Тодорова и Елена Муховска, която само от месец и половина е педагог детското заведение, малчуганите показаха своята талант на малки актьори и изпълнители на песни.

 

В основата на спектакъла бе преобразяването на една малка и тромава гъсеница от гората, която никой не иска да има за приятел, в красива и привличаща всички прекрасна пеперуда. Със стихове, песни и танци децата показаха на родителите си, че чудеса могат да се случват не само в приказките и драматизациите. А изненадата за майките бе пълна, когато техните наследници им подариха специално подготвените вазички с цветя за предстоящия празник. С аплодисменти бяха възнаградени всички изпълнители, представили се в ролята на Слънцето, цветята, калинките и членовете на детската рок-група, показали сценично майсторство досущ като най-известните музиканти.

Поздравления към малките актьори отправиха директорът на Детска градина “Слънце” Красимира Петелова и секретарят на Община Златица Теодора Петрова. А за финал на тържеството една от майките се бе погрижила за всички изпълнители да има вкусни лакомства. Родители и малчугани отрупаха с цветя своите ръководители по случай 8-ми март и за чудесната хореография на спектакъла “Пеперудена магия”.    

 

 

 

Юни 2019
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930