МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 6 септември в гр. Златица тържествено беше отбелязан Денят на Съединението на Източна Румелия с Княжество България. Марчинг бенд с ръководител Тодор Цачев откри празника с изпълнението на няколко марша, а девойки развяваха националния флаг. Водещият на честването Димитър Овчаров припомни за събитието от преди 135 години, обединило в едно българите от Източна Румелия със сънародниците им от Княжество България. Стихове за великото дело изпълниха ученици от СУ „Свети Паисий Хилендарски“. Мажоретките и духовият оркестър, под ръководството на г-н Цачев отново заредиха малкото присъстващи на тържеството с енергия и празнично настроение. Прочети още...
   |   

На 8 декември в спортната зала на стадион „Локомотив” в град София се проведе поредното издание на състезание по спортни танци „Коледни звезди”, който има ранга на турнирите за изгряващи таланти. В надпреварата за отличията се включиха двойки и индивидуални участници от цялата страна. Сред тях бяха и представители на Клуб по спортни танци „София Данс” и „Средногорие Данс”, с изпълнителен директор Иван Терзиев. Организатор на спортната проява е Клуб за спортни танци „Проданс” от град София.

 

Г-н Терзиев разказа, че клубът от района на Средногорието е бил представен от двойката Василена Марковска и Даниел Бозов, които имат множество медали и грамоти от такъв род турнири у нас и зад граница. След оспорвана надпревара на дансинга между състезателите от цялата страна, Даниел Бозов и Василена Марковска от „Средногорие Данс”, с треньор Стойчо Соколов, съвсем заслужено завоюваха второто място на стандартните танци и сребърен медал при латиноамериканските танци при напредналите двойки до тринадесетгодишна възраст.

 

 

 

Септември 2020
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930