МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина

В съботния ден – 20 април, на стадиона на Спортен комплекс „Мирково“ се състоя четвъртия турнир за футболисти ветерани. На принципа „Всеки срещу всеки” си дадоха среща три отбора – ФК „Мирково”, ФК „Задругар” от Крупац, квартал на Пирот, Република Сърбия и „Странджанец” от гр. Царево.

Първата среща беше между съставите на Мирково и Крупац, завършила с победа на домакините.  Втората среща бе между отборите на Царево и Крупац, а третата противопостави един срещу друг футболните ветерани на Царево и Мирково. Въпреки че са вече на възраст, мъжете показаха завидни технически умения при боравенето с топката, спортсменска игра и боен дух. С най-много отбелязани голове и победи първото място зае тимът на домакините от Мирково. Второто място завоюва от съставът на гостите от Република Сърбия, а на третото място се нареди отборът на Царево. 

 

За достойното си представяне в турнира капитаните на отборите получиха купи и съответно златен, сребърен и бронзов медал.  На отборите бяха връчени подаръци от община Мирково. Призът за най-добър голмайстор на турнира спечели Тошко Александров от ФК „Мирково” за вкарани  четири гола. За най-етичен играч беше определен Куша от отбора на ФК „Задругар” от Крупац. Най-добър вратар стана Георги Механджийски от ФК „Мирково”, а за най-добър съдия беше определен Илия Балканджиев (Бачо).  

След закриването на турнира между ветераните футболисти бе проведена среща на приятелството, по време на която бяха наградени най-добрите състезатели.

 

 

 

Декември 2019
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031