МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 6 септември в гр. Златица тържествено беше отбелязан Денят на Съединението на Източна Румелия с Княжество България. Марчинг бенд с ръководител Тодор Цачев откри празника с изпълнението на няколко марша, а девойки развяваха националния флаг. Водещият на честването Димитър Овчаров припомни за събитието от преди 135 години, обединило в едно българите от Източна Румелия със сънародниците им от Княжество България. Стихове за великото дело изпълниха ученици от СУ „Свети Паисий Хилендарски“. Мажоретките и духовият оркестър, под ръководството на г-н Цачев отново заредиха малкото присъстващи на тържеството с енергия и празнично настроение. Прочети още...
   |   

 

Състезателят по мотоциклетизъм Ненко Стаменов от село Чавдар, класирал се на второто призово място в клас F 1000 на квалификациите на първия кръг от Източноевропейския и Републикански шампионат по СуперМото и BMU European championship 2020, отправи специални благодарности към дарителите от Община Чавдар.

 Спортистът присъстваше на сесията на местния законодателен орган в най-малката община в Република България, състояла се на 30 юли. Желанието му беше лично да изрази своето задоволство от постигнатите успехи, постигнати благодарение на моралната и материална подкрепа, оказана му от Общинския съвет и Общинската администрация.

 Кметът Григор Даулов е честитил завоюването на сребърната купа на спортиста, като е споделил, че изпълнителната и законодателната власт в Община Чавдар са наясно, че мотоциклетизмът наистина е изключително скъп спорт. Той е гарантирал своята и на колегите си бъдеща подкрепа с каквото е възможно за участия на Ненко Стаменов в други спортни прояви в страна и чужбина.

 Изказвания по темата са направили и общински съветници. От своя страна 36-годишният спортистът е изразил увереност, че заедно с всички ще продължи да прославя Община Чавдар в страната и в чужбина.

 

 

 

Септември 2020
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930