МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
На 3 януари Пирдоп тържествено отбеляза 141 години от посрещането на руските войски и обявяването на града за свободен. Празничното честване се състоя в двора на Начално училище-паметник „Тодор Влайков“. На събитието бяха народният представител от Коалиция „БСП за България“ Лало Кирилов, Александър Ворожейкин – представител на посолството на Руската федерация в България, директори на училищата в Община Пирдоп, преподаватели, ученици, граждани. Представителните групи на НУ „Тодор Влайков“, СУ „Саво Савов“ и ПГМЕ – Пирдоп  присъстваха на тържеството със знамената на учебните заведения. Прочети още...
   |   

През настоящата година Аурубис България продължава подкрепата си към Детско-юношеската школа на най-добрия български футболен отбор през последните години - ПФК „Лудогорец“. Компанията е сред основните партньори на Детската академия за популяризирането на футбола сред подрастващите, като спомага не само за формирането на бъдещи професионални спортисти, но и за създаването на положителни навици сред подрастващото поколение като дисциплина и здравословен начин на живот.
По линия на партньорството се предвижда провеждането на футболен летен тренировъчен лагер „Aurubis training summer camp”, който да даде възможност на таланти от цялата страна да тренират на най-модерната тренировъчна база в България.
По време на престоя си на „Aurubis training summer camp” децата ще имат възможност да се докоснат до домът на Орлите – стадион „Лудогорец Арена“, както и да бъдат част от туристическа обиколка на стадиона и Залата на славата на трибуна „Моци“.

Програмите, в които ще участват децата са доста трудни, но и постижими, което гарантира, че всяко дете ще завърши лагера със самочувствие на шампион и победител, а най-важното, е че в процеса ще се запознае с деца от същата възраст и подобни интереси от цяла България.
Тренировъчният лагер ще продължи 5 дни през месец юни, като в него ще участват 120 деца от футболни школи от цялата страна, разпределени в различни възрастови групи.
Дългосрочните планове на Аурубис включват подкрепата на млади и талантливи спортисти. За нас е много важно партньорството ни с Детската академия да се развива успешно. През тази година решихме да реализираме поредната си съвместна инициатива - „Aurubis training summer camp”. За нас е гордост да подкрепяме бъдещите таланти на България.“, каза Тим Курт, изпълнителен директор по време на събитието.
Благодарни сме за подкрепата на Аурубис, тъй като инвестицията в младите таланти, е инвестиция в бъдещето. Всеки, който помага на младите спортисти, заслужава огромно уважение“, заяви изпълнителният директор на ПФК „Лудогорец“ Ангел Петричев.
Детско-юношеската школа на ПФК Лудогорец разполага с най-модерната спортна база и условия за развитие у нас. Тренировъчният комплекс „Гнездо на орли“ включва няколко естествени и изкуствени игрища от последно поколение, възстановителен център, фитнес, киносалон и всичко необходимо за младите таланти, живеещи и трениращи в школата на Лудогорец. В момента Детско-юношеската академия подготвя 180 младежи на възраст между 14 и 17 години.

 

 

 

 

Януари 2019
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031