МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
  На 2 април в разсадник „Рашко Маджаров“ в Копривщица служителите от Териториално поделение „Държавно горско стопанство“ – гр. Пирдоп откриха Седмицата на гората (1 – 7 април). Гости на събитието бяха кметът  и заместник-кметът на общината Генчо Герданов и инж. Тони Малинов, бившият директор на стопанството Александър  Йолев, бившият директор на горското стопанство във възрожденския град Владимир Орашъков, ветерани лесовъди, представители на  РСПБЗН – Пирдоп и Копривщица, деца и педагози от ДГ „Евлампия Векилова“. Кметът Генчо Герданов и директорът на ТП ДГС – Пирдоп – Мико Павлов, се поклониха и поднесоха цветя на паметника на Рашко Маджаров. При откриването инж. Павлов отбеляза, че преди 94 години в началото на месец април във Велинград се провежда ден на залесяването, който се чества впоследствие като Седмица на гората на Република България. Освен това, тази година  се отбелязват 140 години на горската служба, 120 години горски печат, 110 години Дружество на лесовъдите в България. Прочети още...
   |   

През настоящата година Аурубис България продължава подкрепата си към Детско-юношеската школа на най-добрия български футболен отбор през последните години - ПФК „Лудогорец“. Компанията е сред основните партньори на Детската академия за популяризирането на футбола сред подрастващите, като спомага не само за формирането на бъдещи професионални спортисти, но и за създаването на положителни навици сред подрастващото поколение като дисциплина и здравословен начин на живот.
По линия на партньорството се предвижда провеждането на футболен летен тренировъчен лагер „Aurubis training summer camp”, който да даде възможност на таланти от цялата страна да тренират на най-модерната тренировъчна база в България.
По време на престоя си на „Aurubis training summer camp” децата ще имат възможност да се докоснат до домът на Орлите – стадион „Лудогорец Арена“, както и да бъдат част от туристическа обиколка на стадиона и Залата на славата на трибуна „Моци“.

Програмите, в които ще участват децата са доста трудни, но и постижими, което гарантира, че всяко дете ще завърши лагера със самочувствие на шампион и победител, а най-важното, е че в процеса ще се запознае с деца от същата възраст и подобни интереси от цяла България.
Тренировъчният лагер ще продължи 5 дни през месец юни, като в него ще участват 120 деца от футболни школи от цялата страна, разпределени в различни възрастови групи.
Дългосрочните планове на Аурубис включват подкрепата на млади и талантливи спортисти. За нас е много важно партньорството ни с Детската академия да се развива успешно. През тази година решихме да реализираме поредната си съвместна инициатива - „Aurubis training summer camp”. За нас е гордост да подкрепяме бъдещите таланти на България.“, каза Тим Курт, изпълнителен директор по време на събитието.
Благодарни сме за подкрепата на Аурубис, тъй като инвестицията в младите таланти, е инвестиция в бъдещето. Всеки, който помага на младите спортисти, заслужава огромно уважение“, заяви изпълнителният директор на ПФК „Лудогорец“ Ангел Петричев.
Детско-юношеската школа на ПФК Лудогорец разполага с най-модерната спортна база и условия за развитие у нас. Тренировъчният комплекс „Гнездо на орли“ включва няколко естествени и изкуствени игрища от последно поколение, възстановителен център, фитнес, киносалон и всичко необходимо за младите таланти, живеещи и трениращи в школата на Лудогорец. В момента Детско-юношеската академия подготвя 180 младежи на възраст между 14 и 17 години.

 

 

 

 

Април 2019
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930