МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
На 3 януари Пирдоп тържествено отбеляза 141 години от посрещането на руските войски и обявяването на града за свободен. Празничното честване се състоя в двора на Начално училище-паметник „Тодор Влайков“. На събитието бяха народният представител от Коалиция „БСП за България“ Лало Кирилов, Александър Ворожейкин – представител на посолството на Руската федерация в България, директори на училищата в Община Пирдоп, преподаватели, ученици, граждани. Представителните групи на НУ „Тодор Влайков“, СУ „Саво Савов“ и ПГМЕ – Пирдоп  присъстваха на тържеството със знамената на учебните заведения. Прочети още...
   |   

 

През първата събота на месеца - 3 юни, в гр. Габрово се проведе състезание за Националната индивидуална купа по Шотокан Карате До. Надпреварата беше за всички възрастови групи, а от клуба по източни бойни изкуства „Киби Френдшип“, гр. Пирдоп участваха 15 състезатели. След отлично представяне на състезанието, те спечелиха 15 медала, 5 от които златни.

Генади Димитров окичи гърдите си със златен и бронзов медал, Алиса Камбер, Цонка Джамярова и Камелия Лещарова завоюваха сребърен и бронзов медал. Със златни медали и първо място на почетната стълбичка се завърнаха от Габрово Мартин Бобев, Михаела Димитрова, Пламен Лещаров и Добри Димитров.  На трето място останаха Деница Тодореова, с един бронзов и Любомир Вълев с два бронзови медала.

Пътуването на децата до Габрово се осъществи с личните автомобили на родителите им, а участието в състезанието беше финансирано от „Аурубис България“.

Треньорът на клуба по карате „Киби Френдшип“ сенсей Ресми Бобев заяви, че всички негови състезатели са се представили отлично според нивото им на подготовка и изрази надеждата си за подобно представяне и на следващи състезания, в които участват младите пирдопски каратеки. Той изрази и дълбоката си благодарност към родителите на децата и ръководството на „Аурубис България“ АД за оказаното съдействие.

 

 

 

Януари 2019
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031