МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
Министърът на икономиката Емил Караниколов връчва наградата на проф.дтн инж. Цоло Вутов Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен със Специална награда за изключителен принос за българската икономика и научната и развойна дейност в 13-ото издание на годишните награди Инвеститор на годината на Българската агенция за инвестиции (БАИ). Високото отличие бе връчено на българския индустриалец, учен и общественик от министъра на икономиката Емил Караниколов на тържествена церемония в НДК. „Дълбок поклон през този велик българин“ – каза г-н Караниколов. Това е изключителна награда, която много ценя. Тя е за мен, но тя е и за целия ми колектив, на който благодаря– заяви проф. Вутов и отправи послание към младите хора: Инвестирайте и работете в България. Тук има голямо бъдеще. Прочети още...
   |   

 

През първата събота на месеца - 3 юни, в гр. Габрово се проведе състезание за Националната индивидуална купа по Шотокан Карате До. Надпреварата беше за всички възрастови групи, а от клуба по източни бойни изкуства „Киби Френдшип“, гр. Пирдоп участваха 15 състезатели. След отлично представяне на състезанието, те спечелиха 15 медала, 5 от които златни.

Генади Димитров окичи гърдите си със златен и бронзов медал, Алиса Камбер, Цонка Джамярова и Камелия Лещарова завоюваха сребърен и бронзов медал. Със златни медали и първо място на почетната стълбичка се завърнаха от Габрово Мартин Бобев, Михаела Димитрова, Пламен Лещаров и Добри Димитров.  На трето място останаха Деница Тодореова, с един бронзов и Любомир Вълев с два бронзови медала.

Пътуването на децата до Габрово се осъществи с личните автомобили на родителите им, а участието в състезанието беше финансирано от „Аурубис България“.

Треньорът на клуба по карате „Киби Френдшип“ сенсей Ресми Бобев заяви, че всички негови състезатели са се представили отлично според нивото им на подготовка и изрази надеждата си за подобно представяне и на следващи състезания, в които участват младите пирдопски каратеки. Той изрази и дълбоката си благодарност към родителите на децата и ръководството на „Аурубис България“ АД за оказаното съдействие.

 

 

 

Март 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031