МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
Министърът на икономиката Емил Караниколов връчва наградата на проф.дтн инж. Цоло Вутов Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен със Специална награда за изключителен принос за българската икономика и научната и развойна дейност в 13-ото издание на годишните награди Инвеститор на годината на Българската агенция за инвестиции (БАИ). Високото отличие бе връчено на българския индустриалец, учен и общественик от министъра на икономиката Емил Караниколов на тържествена церемония в НДК. „Дълбок поклон през този велик българин“ – каза г-н Караниколов. Това е изключителна награда, която много ценя. Тя е за мен, но тя е и за целия ми колектив, на който благодаря– заяви проф. Вутов и отправи послание към младите хора: Инвестирайте и работете в България. Тук има голямо бъдеще. Прочети още...
   |   

Зорница Семерджиева от село Челопеч се класира на второ място при участието си в Третия републикански шампионат по приложно колоездене по правилата на ФИА, съобщиха от общинската администрация.

Турнирът се е състоял на 16 и 17 юни в град Търговище. Отборът на Община Челопеч е бил представен от Стилиян Ангелов, Пламен Чочев, Зорница Семерджиева и Нанси Найденова. В индивидуалното класиране при момичетата, Зорница Семерджиева завоювала сребърен медал, а Нанси Найденова се е класирала девета от шестнадесет състезателки.

При момчетата Стилян Ангелов се е наредил на шесто място, а Пламен Чочев на тринадесето от двадесет и двама участници.

През отминалите събота и неделя състезателите от отбора по приложно колоездене са взели участие и в Републиканския шампионат, който се състоя в град Първомай.

 

 

 

 

Март 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031