МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
На 3 януари Пирдоп тържествено отбеляза 141 години от посрещането на руските войски и обявяването на града за свободен. Празничното честване се състоя в двора на Начално училище-паметник „Тодор Влайков“. На събитието бяха народният представител от Коалиция „БСП за България“ Лало Кирилов, Александър Ворожейкин – представител на посолството на Руската федерация в България, директори на училищата в Община Пирдоп, преподаватели, ученици, граждани. Представителните групи на НУ „Тодор Влайков“, СУ „Саво Савов“ и ПГМЕ – Пирдоп  присъстваха на тържеството със знамената на учебните заведения. Прочети още...
   |   

С успехи в последния кръг на шампионата

На 23, 24 и 25 юни в гр. Първомай се проведе последният четвърти кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене по правилата на ФИА.
В него участие взе и отборът на Община Челопеч, в състав Стилиян Ангелов, Плавен Чочев, Зорница Семерджиева, Нанси Найденова и Мирела Кривиралчева, съобщава общинската администрация на своята страница във фейсбук.

Състезателите от с. Челопеч са завоювали четвърто място сред всички участници в турнира. Индивидуално при момичетата Зорница Семерджиева е постигнала пети резултат от всички колоездачи, а при момчетата Стилиян Ангелов е четвърти.

На база класиранията във всички проведени кръгове от републиканския шампионат по приложно колоездене през настоящата 2017 г., предстои определянето на състезателите за включване в разширения състав на националния отбор за  Европейския шампионат за деца велосипедисти, който ще се проведе в град Тирана, столицата на Албания.

По предложение на генералния спонсор на турнира, фирма „Спринт” – град Пловдив и Съюза на българските автомобилисти – приложно колоездене, на отбора от Община Челопеч беше подарен един велосипед.

 

 

 

Януари 2019
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031