МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
Министърът на икономиката Емил Караниколов връчва наградата на проф.дтн инж. Цоло Вутов Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен със Специална награда за изключителен принос за българската икономика и научната и развойна дейност в 13-ото издание на годишните награди Инвеститор на годината на Българската агенция за инвестиции (БАИ). Високото отличие бе връчено на българския индустриалец, учен и общественик от министъра на икономиката Емил Караниколов на тържествена церемония в НДК. „Дълбок поклон през този велик българин“ – каза г-н Караниколов. Това е изключителна награда, която много ценя. Тя е за мен, но тя е и за целия ми колектив, на който благодаря– заяви проф. Вутов и отправи послание към младите хора: Инвестирайте и работете в България. Тук има голямо бъдеще. Прочети още...
   |   

С успехи в последния кръг на шампионата

На 23, 24 и 25 юни в гр. Първомай се проведе последният четвърти кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене по правилата на ФИА.
В него участие взе и отборът на Община Челопеч, в състав Стилиян Ангелов, Плавен Чочев, Зорница Семерджиева, Нанси Найденова и Мирела Кривиралчева, съобщава общинската администрация на своята страница във фейсбук.

Състезателите от с. Челопеч са завоювали четвърто място сред всички участници в турнира. Индивидуално при момичетата Зорница Семерджиева е постигнала пети резултат от всички колоездачи, а при момчетата Стилиян Ангелов е четвърти.

На база класиранията във всички проведени кръгове от републиканския шампионат по приложно колоездене през настоящата 2017 г., предстои определянето на състезателите за включване в разширения състав на националния отбор за  Европейския шампионат за деца велосипедисти, който ще се проведе в град Тирана, столицата на Албания.

По предложение на генералния спонсор на турнира, фирма „Спринт” – град Пловдив и Съюза на българските автомобилисти – приложно колоездене, на отбора от Община Челопеч беше подарен един велосипед.

 

 

 

Март 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031