МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
Министърът на икономиката Емил Караниколов връчва наградата на проф.дтн инж. Цоло Вутов Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен със Специална награда за изключителен принос за българската икономика и научната и развойна дейност в 13-ото издание на годишните награди Инвеститор на годината на Българската агенция за инвестиции (БАИ). Високото отличие бе връчено на българския индустриалец, учен и общественик от министъра на икономиката Емил Караниколов на тържествена церемония в НДК. „Дълбок поклон през този велик българин“ – каза г-н Караниколов. Това е изключителна награда, която много ценя. Тя е за мен, но тя е и за целия ми колектив, на който благодаря– заяви проф. Вутов и отправи послание към младите хора: Инвестирайте и работете в България. Тук има голямо бъдеще. Прочети още...
   |   

Служители на „Аурубис България“ и изпълнителният директор Тим Курт пробягаха дистанцията от 23 километра. Елица Тодорова финишира втора на 3 километра

Трима служители на „Аурубис България“, заедно с изпълнителния директор Тим Курт и Елица Тодорова, ученичка от СУ „Саво Савов“ – Пирдоп, участваха в международното състезание „Трявна Ултра 2017“. Надбягването на различни дистанции се проведе на 15 и 16 юли в района на гр. Трявна. В маратона взеха участие над 500 любители и професионалисти от 16 държави. „Аурубис България“ е основен партньор на „Трявна Улта“ и подкрепя инициативата за трета поредна година.

Служителите на завода в Пирдоп Любомир Дишлянов, Крум Нейков и Алипи Луканов пробягаха дистанцията от 23 км. заедно с изпълнителния директор Тим Курт. Алипи Луканов завърши трети сред участниците над 55 г. и беше удостоен с почетна награда за ветерани. Деветокласничката от Пирдоп Елица Тодорова, чието спортно развитие е подпомагано от компанията, финишира втора на разстоянието от 3 км.

Наградите на победителите в дистанциите 23 км. и 3 км. връчи Тим Курт, а компанията осигури и специални подаръци за всички призьори. „За втора година участваме в надбягванията от „Трявна Ултра“ и като състезатели. „Аурубис България“ подкрепя активния начин на живот и се радвам, че сме част от това вълнуващо събитие.” – каза Тим Курт по време на награждаването на победителите.

 

 

 

Март 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031