МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
Министърът на икономиката Емил Караниколов връчва наградата на проф.дтн инж. Цоло Вутов Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен със Специална награда за изключителен принос за българската икономика и научната и развойна дейност в 13-ото издание на годишните награди Инвеститор на годината на Българската агенция за инвестиции (БАИ). Високото отличие бе връчено на българския индустриалец, учен и общественик от министъра на икономиката Емил Караниколов на тържествена церемония в НДК. „Дълбок поклон през този велик българин“ – каза г-н Караниколов. Това е изключителна награда, която много ценя. Тя е за мен, но тя е и за целия ми колектив, на който благодаря– заяви проф. Вутов и отправи послание към младите хора: Инвестирайте и работете в България. Тук има голямо бъдеще. Прочети още...
   |   

Най-силният отбор в района – ФК „Пирдоп” изтегли „късата клечка“ в жребия за престижния турнир, организиран от БАМФ и БФС – „Шампионска лига – България”, съобщи за в. „Регион“ Светозар Стоянов от Общинската администрация, който активно участва в подготовката на първенството по мини футбол в региона.

Тимът от Пирдоп ще се изправи срещу МФК „Българи”, който през миналия сезон беше един от най-добрите отбори в страната и в момента участва в „Шампионска лига” Европа, където ще защитава честта на България срещу представители от Босна и Херцеговина, Турция и Черна гора. Другият отбор в групата на пирдопчани е тимът на „Имхотеп” –  Пловдив, един от най-силните пловдивски състави, бивш шампион от турнирите на „Каменица фен къп” и миналогодишен носител на требъл в пловдивските турнири и първенства.

 

Въпреки тежкия жребий от ФК „Пирдоп” излизат с най-доброто и се надяват да продължат напред в турнира. Първите мачове ще се проведат на 30 септември и 1 октомври.

Вторият ни представител – ФК „Миро”, ще се изправи срещу отборите на „Пиратите” от Чирпан и „Последен шанс” от Пловдив. Съставът на „Смяна А” Челопеч ще срещне тимовете на „Фибанк” и ФК „Даяна” – Пловдив, като и двата ни отбора са домакини в първите мачове. Срещите за „Лига България” че се изиграят на 7 и 8 октомври.

Използваме информацията за жребия, за да поднесем извиненията си към читателите и участниците в турнира, във връзка с публикувания в миналия ни брой репортаж от срещите на 30 август и 1 септември, в който е допусната досадна грешка по вина на главния редактор. Победител в него е отборът на Футболен клуб „Пирдоп“, с капитан Красимир Пастушки, който получи купата за първенец на турнира. Споменатият ФК „Орлин“ не участва в състезанието за определяне на местните участници в „Шампионска лига“ и „Лига България“, организирани от БАМФ.   

 

 

 

Март 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031