МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина

Най-силният отбор в района – ФК „Пирдоп” изтегли „късата клечка“ в жребия за престижния турнир, организиран от БАМФ и БФС – „Шампионска лига – България”, съобщи за в. „Регион“ Светозар Стоянов от Общинската администрация, който активно участва в подготовката на първенството по мини футбол в региона.

Тимът от Пирдоп ще се изправи срещу МФК „Българи”, който през миналия сезон беше един от най-добрите отбори в страната и в момента участва в „Шампионска лига” Европа, където ще защитава честта на България срещу представители от Босна и Херцеговина, Турция и Черна гора. Другият отбор в групата на пирдопчани е тимът на „Имхотеп” –  Пловдив, един от най-силните пловдивски състави, бивш шампион от турнирите на „Каменица фен къп” и миналогодишен носител на требъл в пловдивските турнири и първенства.

 

Въпреки тежкия жребий от ФК „Пирдоп” излизат с най-доброто и се надяват да продължат напред в турнира. Първите мачове ще се проведат на 30 септември и 1 октомври.

Вторият ни представител – ФК „Миро”, ще се изправи срещу отборите на „Пиратите” от Чирпан и „Последен шанс” от Пловдив. Съставът на „Смяна А” Челопеч ще срещне тимовете на „Фибанк” и ФК „Даяна” – Пловдив, като и двата ни отбора са домакини в първите мачове. Срещите за „Лига България” че се изиграят на 7 и 8 октомври.

Използваме информацията за жребия, за да поднесем извиненията си към читателите и участниците в турнира, във връзка с публикувания в миналия ни брой репортаж от срещите на 30 август и 1 септември, в който е допусната досадна грешка по вина на главния редактор. Победител в него е отборът на Футболен клуб „Пирдоп“, с капитан Красимир Пастушки, който получи купата за първенец на турнира. Споменатият ФК „Орлин“ не участва в състезанието за определяне на местните участници в „Шампионска лига“ и „Лига България“, организирани от БАМФ.   

 

 

 

Януари 2020
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031