МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
  На 29 юли в Община Антон официално бе дадено начало на програма “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” (BASE). В продължение на 12 седмици, всяка сряда от 17:30 часа, ще се подготвят да започнат свой бизнес 23 записали се за предоставяната от Индустриален клъстер „Средногорие“ подготовка. По осем са участниците от с. Чавдар, и с. Антон, трима са от Пирдоп, а по един има от градовете Златица и Копривщица и селата Мирково и Църквище. Всички те ще черпят вдъхновение и опит от успели български предприемачи, за да стартират или доразвият своите идеи за успешен бизнес. Проектът е инициатива на Сдружение „Индустриален клъстер Средногорие“ и се осъществява с подкрепата и партньорството на Фондация „Америка за България“ и общините Антон и Чавдар.  На откриването присъстваха изпълнителният директор на „Донди Прешъс Металс Челопеч“ д-р инж. Илия Гърков, Стоил Димитров – зам.-генерален директор „Производство“ на „Елаците-Мед“ АД, Тодор Иванов, ръководител на отдел „Комуникации“ в компанията, Надя Захариева, Програмен директор „Бизнес, предприемачество и технологии“ на Фондация „Америка За България”, кметовете на Антон Андрей Симов, на Чавдар – Григор Даулов, на Златица – инж. Стоян Генов, председателят на ОбС – Чавдар Мария Томева, както и  Мария Цачева, управител на пекарна „Прованс“, участник в програма BASE с. Мирково през 2018 г. Организаторите бяха представени от инж. Николай Минков – изпълнителен директор на Индустриален клъстер „Средногорие“, Десислава Чалъмова, директор „Бизнес развитие“ на сдружението и координатора на програмата BASE Златина Саръева. Прочети още...
   |   

Най-силният отбор в района – ФК „Пирдоп” изтегли „късата клечка“ в жребия за престижния турнир, организиран от БАМФ и БФС – „Шампионска лига – България”, съобщи за в. „Регион“ Светозар Стоянов от Общинската администрация, който активно участва в подготовката на първенството по мини футбол в региона.

Тимът от Пирдоп ще се изправи срещу МФК „Българи”, който през миналия сезон беше един от най-добрите отбори в страната и в момента участва в „Шампионска лига” Европа, където ще защитава честта на България срещу представители от Босна и Херцеговина, Турция и Черна гора. Другият отбор в групата на пирдопчани е тимът на „Имхотеп” –  Пловдив, един от най-силните пловдивски състави, бивш шампион от турнирите на „Каменица фен къп” и миналогодишен носител на требъл в пловдивските турнири и първенства.

 

Въпреки тежкия жребий от ФК „Пирдоп” излизат с най-доброто и се надяват да продължат напред в турнира. Първите мачове ще се проведат на 30 септември и 1 октомври.

Вторият ни представител – ФК „Миро”, ще се изправи срещу отборите на „Пиратите” от Чирпан и „Последен шанс” от Пловдив. Съставът на „Смяна А” Челопеч ще срещне тимовете на „Фибанк” и ФК „Даяна” – Пловдив, като и двата ни отбора са домакини в първите мачове. Срещите за „Лига България” че се изиграят на 7 и 8 октомври.

Използваме информацията за жребия, за да поднесем извиненията си към читателите и участниците в турнира, във връзка с публикувания в миналия ни брой репортаж от срещите на 30 август и 1 септември, в който е допусната досадна грешка по вина на главния редактор. Победител в него е отборът на Футболен клуб „Пирдоп“, с капитан Красимир Пастушки, който получи купата за първенец на турнира. Споменатият ФК „Орлин“ не участва в състезанието за определяне на местните участници в „Шампионска лига“ и „Лига България“, организирани от БАМФ.   

 

 

 

Август 2020
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31