МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
  На 2 април в разсадник „Рашко Маджаров“ в Копривщица служителите от Териториално поделение „Държавно горско стопанство“ – гр. Пирдоп откриха Седмицата на гората (1 – 7 април). Гости на събитието бяха кметът  и заместник-кметът на общината Генчо Герданов и инж. Тони Малинов, бившият директор на стопанството Александър  Йолев, бившият директор на горското стопанство във възрожденския град Владимир Орашъков, ветерани лесовъди, представители на  РСПБЗН – Пирдоп и Копривщица, деца и педагози от ДГ „Евлампия Векилова“. Кметът Генчо Герданов и директорът на ТП ДГС – Пирдоп – Мико Павлов, се поклониха и поднесоха цветя на паметника на Рашко Маджаров. При откриването инж. Павлов отбеляза, че преди 94 години в началото на месец април във Велинград се провежда ден на залесяването, който се чества впоследствие като Седмица на гората на Република България. Освен това, тази година  се отбелязват 140 години на горската служба, 120 години горски печат, 110 години Дружество на лесовъдите в България. Прочети още...
   |   

 

На 24 октомври на стадиона на Спортен  комплекс „Мирково“ се проведена контролна приятелска среща между отборите на ФК „Пирдоп” и „РАД” Белград, Република Сърбия. Срещата премина на труден терен след проливния дъжд от предишния ден, но това не попречи двата отбора да покажат уменията си с топката на игрището.

Отборът на ФК „Пирдоп” заема временно четвърто място в Източната група на Софийска област. Отборът на „РАД” Белград е съставен от млади перспективни футболисти с отлична физическа подготовка. Първото полувреме не срещата премина при пълно игрово надмощие на гостите от Сърбия. Още в десетата минута те успяха да вкарат гол във вратата на пирдопчани, а пет минути след това отбелязаха и втори. До края на полувремето те отбелязаха и за 3:0 в своя полза.

 

Във второто полувреме вратарят на ФК ”Пирдоп” беше сменен с младия Стефан Ралчев. Той направи отлична игра и успя да спаси няколко много силни топки, отправени към неговата врата. Пирдопчани успяха да реализират един гол, а двубоят приключи с резултат 4:1 за гостите от Сърбия.

Веднага след приятелската международна среща на стадиона се проведе още един футболен мач между детските отбори на „Средногорец” – Златица и гостите от „Звездец” – Горна Малина. Мачът протече при пълно надмощие на момчетата от „Средногорец” и през двете полувремена на срещата. Те показаха отлична техника и въпреки трудния терен успяха да реализират шест попадения в противниковата врата. При това тотално надмощие гостите на можаха да се концентрират в двубоя до края на срещата и не успяха да вкарат дори почетен гол.

 

 

 

Април 2019
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930