МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина

 

На 25 ноември в Перник се проведе междуобластно първенство по волейбол за кадети. Момчетата от клуба на Пирдоп, които се подготвят под ръководството на Теодор Колев, също взеха участие в надпреварата, като бяха в група с отборите на Самоков и Благоевград. И в двата мача нашите представители надвиха бяха по-добри и закономерно приключиха срещите си с по 2 : 0. Успехът им ги изведе до двубоя, който трябваше да определи продължаващите тимове в следващия етап на държавното първенство по волейбол.

Регламентът предвиждаше загубилият тим да прекрати участие в надпреварата. Така в решителния сблъсък момчетата от Пирдоп се изправиха срещу отбора на Кюстендил, като и в този мач с много добра концентрация и хъс в играта победиха с 2 : 0. И напълно заслужено представителите на волейболната школа на Пирдоп се наредиха сред най-добрите състави в тази възраст и през пролетта очакват следващите си противници.

 

Този успех не е случаен, тъй като вече втора година председател на клуба е Елисавета Джурова и в момента организацията е много добра, каза г-н Колев. Всеки знае задълженията си и отборът очаквано пое в правилната посока. На първо място бе взето решение усилията да се концертират в няколко възрасти, в които и състезателите, и техните родители, показват сериозно отношение и уважение към този спорт. Тази година клубът ще покрие пет възрастови групи, като най-малките са още във 2 - 3 клас.

През пролетта за волейболистите, с треньор Теодор Колев, предстоят още много срещи, но след успешните игри в последно време всички ги очакват с нетърпение. С наближаващите празници волейболният клуб на Пирдоп, председателят и треньорът му поздравяват всички читатели на вестник „Регион“ като им пожелават здраве, щастие, позитивизъм и положителни емоции в домакинските двубои на отбора.

 

 

 

Януари 2020
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031