МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
Министърът на икономиката Емил Караниколов връчва наградата на проф.дтн инж. Цоло Вутов Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен със Специална награда за изключителен принос за българската икономика и научната и развойна дейност в 13-ото издание на годишните награди Инвеститор на годината на Българската агенция за инвестиции (БАИ). Високото отличие бе връчено на българския индустриалец, учен и общественик от министъра на икономиката Емил Караниколов на тържествена церемония в НДК. „Дълбок поклон през този велик българин“ – каза г-н Караниколов. Това е изключителна награда, която много ценя. Тя е за мен, но тя е и за целия ми колектив, на който благодаря– заяви проф. Вутов и отправи послание към младите хора: Инвестирайте и работете в България. Тук има голямо бъдеще. Прочети още...
   |   

Изпрати най-успешната си състезателна година

 

На 23 декември в едно от заведенията в гр. Пирдоп се състоя традиционната предновогодишна среща на членовете на Клуб за източни бойни изкуства „Френдшип“. На празничното събитие този път присъстваха и много от родителите на малките каратеки.

С благодарствени думи за упорития труд по време на тренировките и за постигнатите успехи на всички свои възпитаници и за подкрепата на техните близки, се обърна председателят на клуба сенсей Ресми Бобев. Той обясни, че през годината е закупил с лични средства татами, а събраните по инициатива на родителите средства за тази цел, бяха използвани за коледното парти на клуба. 

 

Сенсей Ресми Бобев заяви, че изтичащата 2017 г. е най-успешната до момента в историята на клуба. Завоювани са десетки златни, сребърни и бронзови отличия, купи и престижни награди. Сенсей Бобев покани своите каратеки да покажат отличията си и тези, които ги бяха взели със себе си, гордо закичиха гърдите си с тях. Михаела е спечелила 12 отличия, Деница е с единадесет, Любомир има седем, а Мартин и Тони са с по пет и др.

Най-успешният състезател на КИБИ „Френдшип“ е Камелия Лещарова, която им впечатляващите 16 спечелени златни, сребърни и бронзови медали. Доказателство за нейния талант и положения много труд са двете златни отличия на националното първенство в дисциплината „Ката“ и отборно, както и трите златни отличия на състезанията за националната купа в дисциплините „Ката“, „Кумите“ и отборно и златото на „Будо“-фестивала. Камелия Лещарова е и бронзов медалист от световно първенство в своята възраст, похвали я сенсей Ресми Бобев.

Той отправи благодарности и към Айлин Бобева, постигнала успехи на световно и европейско първенство през годината, както и на състезания в чужбина, и към бащата на Мартин, който след усърдна подготовка със своя син, двамата са защитили честта на пирдопския клуб в дисциплината „Семейна ката“, като са извоювали измежду 14 други двойки сребърен медал, отстъпвайки само на победителите – баща и неговата 15-годишна дъщеря, дългогодишен състезател по карате.

Всеки един от възпитаниците на КИБИ - Пирдоп получи по календар на клуба, а най-добрите каратеки и специални купи. Най-голямата клубна награда – специално надписана купа, бе за Камелия Лещарова. Сенсей Ресми Бобев не забрави и местните средства за информация, които бяха отличени с грамоти за публикациите си за изявите и успехите на КИБИ „Френдшип“.

Коледното парти на каратеките продължи с веселие и голяма празнична торта, приготвена от Николета Бобева.

 

 

 

Март 2019
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031