МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
На 3 януари Пирдоп тържествено отбеляза 141 години от посрещането на руските войски и обявяването на града за свободен. Празничното честване се състоя в двора на Начално училище-паметник „Тодор Влайков“. На събитието бяха народният представител от Коалиция „БСП за България“ Лало Кирилов, Александър Ворожейкин – представител на посолството на Руската федерация в България, директори на училищата в Община Пирдоп, преподаватели, ученици, граждани. Представителните групи на НУ „Тодор Влайков“, СУ „Саво Савов“ и ПГМЕ – Пирдоп  присъстваха на тържеството със знамената на учебните заведения. Прочети още...
   |   

 

Членове на Мотоклуб „Завинаги свободни“, в последния ден на месец март – събота, тридесет и първи, откриха официално началото на сезона за почитателите и любителите на мотоциклетните спортове. За дефилето си от гр. Пирдоп те се събраха на бензиностанция „Газтрейд“, откъдето продължиха до храм „Свето Успение Богородично“ в града.

В клуба, който е създаден през месец ноември 2015 г.,  членуват десет мотоциклетисти, а заедно с тях бяха и приятелите им от клуб „Атрокс“, както и колеги от сродни организации в София, с. Негушево и др., каза президентът на „Завинаги свободни“ Сергей Есев.

 

Той подчерта, че желанието им е да напомнят на останалите участници в пътното движение от района и страната, че мотоциклетистите вече са на старт и автомобилистите трябва да бъдат внимателни, да се уважават взаимно и управлението на автомобили и мотоциклети да носи удовлетворение и удоволствие за всички, да бъде безопасно.

Предстоятелят на пирдопската църква ставрофорен свещеноиконом отец хаджи Недко Бръмбаров отслужи водосвет и поръси за здраве и безопасно движение по улиците и пътищата членовете на клуба и техните приятели.

Малко по-късно групата мотоциклетисти се отправи към Парк „Корминеш“ – Челопеч, където откриването на мотосезона за почитателите и притежателите на висококубиковите двуколесни моторни превозни средства продължи с весела и забавна част.     

 

 

 

Януари 2019
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031