МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

Разкриха незаконно присъединяване към ел. мрежата

 

Полицаи от гр. Пирдоп установиха незаконно присъединяване към електропреносната мрежа на дом в града. За произшествието е съобщено от служител на ЧЕЗ – България на 14 януари към 11.30 ч.

 

Служителите на реда се извършили проверка на сигнала, като на място на посочения адрес е изпратена дежурната оперативна група. Криминалистите са извършили оглед, при който е констатирано, че от неустановена дата момента на извършване на проверката, към частен дом, собственост на М. И. Г. от гр. Пирдоп, е осъществено неправомерно прикачване към ел. мрежата посредством присъединителен допълнителен ел. кабел, монтиран преди електроразпределителното табло.

По случая в полицейското управление е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 234 В от НК.    

 

 

Шофьор с отнета книжка

 

Предаден на съд за управление на автомобил

 

Жител на с. Розино през миналата седмица бе обявен от пирдопски полицаи за обвиняем и случаят му е изпратен на Районната прокуратура с мнение за предаване на съд.

На 16 ноември в РПУ – Пирдоп е образувано досъдебно производство срещу П. Н. И от с. Розино, че на 25 август около 18.30 ч. е установен от служители на управлението да управлява на Подбалканския път в района на село Антон тежкотоварен автомобил с чужда регистрация, без свидетелство за управление. При извършената проверка на водача е установено, че той шофира във времето, когато му е наложена санкция за лишаване от право да притежава шофьорска книжка за срок от една година, наложено му от началника на РУ – Карлово за извършено престъпление по чл. 343 В, ал. 2, във връзка  с ал. 1 от НК, и за което той е бил лично уведомен на 23 януари 2015 г.

На 14 януари т. г. П. Н. И. е привлечен в качеството му на обвиняем по извършеното от него престъпление и му е постановена мярка за неотклонение „Подписка”.   

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Март 2023
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031