МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

За десета поредна година „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ участва във форума „Дни на кариерата“, каза Николина Рашкова от отдел “Човешки ресурси“ на компанията. Пред посетителите на щанда на дружеството в НДК тя и нейните колеги – Димитър Кръстев и Христина Сеизова през първия ден и Нона Велкова във втория, представяха стажантската програма на фирмата.

През настоящата година ще бъдат приети на стаж от един до три месеца между 40 и 50 студенти от различни висши учебни заведения у нас, обясни Николина Рашкова. За тях са подготвили и раздаваха брошури с информация за програмата и специалностите, по които може желаещите да кандидатстват. Обявите за началото на кампанията ще бъдат публикувани през следващия месец.

 

Студентите, които изберат „Дънди Прешъс Металс“ Челопеч“ за работа през лятната ваканция, ще могат да продължат образованието си в реална работна среда, съобразно своята учебна специалност и интереси. От компанията предпочитат кандидатите да са главно от Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“. Затова от Кариерния център на ВУЗ-а да видят и помогнат на колегите си от рудодобивното и преработвателно предприятие често идваха младите преподаватели от Катедра „Електротехника“ Венко Войводов и Петър Петров.

По време на „Дни на кариерата 2016“ в НДК щандът на ДПМЧ е посетен от над 100 младежи, като повечето от тях са студенти по специалностите, които се търсят от дружеството, сподели Николина Рашкова. Тя заяви, че инициативата е полезна за компанията и затова редовно участват във форума, защото позволява да се постигне по-голяма разпознаваемост на миннодобивното предприятие в Челопеч сред компаниите на страната от младите хора, подготвящи се във ВУЗ.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Август 2022
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031