МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 Партньорствата с компании като „Дънди Прешъс Металс“ осигуряват подкрепа с човешко лице   На 19 януари 2021 г. представители на фондация „За нашите деца“ посетиха „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. Дружеството подкрепи екипа на фондацията с дарение на лек автомобил „Тойота Корола“ и употребявана компютърна техника. Дарението ще подпомогне осъществяването на дейността на фондацията и ще осигури възможност за посрещане на предизвикателствата на работата от дистанция.  Фондация „За нашите деца” предоставя професионални социални услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения. Вече 28 години фондацията е еталон за качествена социална работа в помощ на деца и семейства. Прочети още...
   |   

 Почетен професор на МГУ „Св. Иван Рилски“

  На 23 декември изпълнителният директор на „дънди Прешъс металс Челопеч“ д-р инж. Илия Гърков е получил признание за академичните си заслуги от Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“. Академичният съвет на университета му е присъдил званието Почетен професор по направление „Проучване, добив и обработка на полезните изкопаеми“, съобщиха от отдел „Връзки с обществеността“ на компанията.

 Ректорът проф. д-р Ивайло Копрев е връчил почетен знак на университета на проф. д-р инж. Илия Гърков. Проф. Копрев е сподели, че с ангажираността си към образованието проф. д-р инж. Илия Гърков развива минните науки и младите специалисти в страната.

 От учебното заведение и колектива на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ са отправени поздрави към проф. Гърков.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728