МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 Партньорствата с компании като „Дънди Прешъс Металс“ осигуряват подкрепа с човешко лице   На 19 януари 2021 г. представители на фондация „За нашите деца“ посетиха „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. Дружеството подкрепи екипа на фондацията с дарение на лек автомобил „Тойота Корола“ и употребявана компютърна техника. Дарението ще подпомогне осъществяването на дейността на фондацията и ще осигури възможност за посрещане на предизвикателствата на работата от дистанция.  Фондация „За нашите деца” предоставя професионални социални услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения. Вече 28 години фондацията е еталон за качествена социална работа в помощ на деца и семейства. Прочети още...
   |   

 По случай 21-ви януари – Денят на родилната помощ, секретарят на общинската администрация – Чавдар Павлина Павлова посети най-малките жители на селото, появили се за радост на своите родители през 2020 година. Тя поздрави младите майки и пожела здраве и късмет на техните малки наследници.

 Поради въведените противоепидемични мерки в цялата страна, тази година и в Община Чавдар не се състоя традиционният ритуал по измиване ръцете на бабата и срещата с всички млади семейства и новородените бебета на специален празник. Но от общината не пропуснаха да ги посетят по домовете, за да ги зарадват със скромни дарове и пожелания от сърце.

 Секретарят ОбА г-жа Павлова навсякъде беше посрещната с усмивка и греещите малки очички на децата. „Бъдете здрави и благословени, скъпи деца и родители!“, пожелаха от Община Чавдар на своите малки жители и техните близки. Младите майки благодариха за жеста на внимание от общината.

 От много години насам Денят на родилната помощ не бе честван официално и в Копривщица. Личните лекари във възрожденския град обаче бяха поздравени в кабинетите си в Общинската здравна служба.

 Теди Стоичкова поднесе на д-р Кунка Младенова, д-р Лили Алексиева и д-р Стойчо Косев поздравления от младите майки  в града. Според данните на Община Копривщица през отминалата година са се родили 10 деца. Най-рано в регистрите е записан Иван, първата рожба на Емилияна Арбалиева и Петко Ив. Тишков.  Стоянка Миткова и Найден Н. Стрелков са родителите на последното за годината родило се дете – Стефан.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728