МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 В неделя – 4 април, десетки жители на седемте общини от Средногорието се явиха пред урните за да упражнят своето право на избор на депутати за 45-то Народно събрание. Активността не бе както преди 4 години, но в сравнение с положението в страната, бе добра. В Копривщица, Чавдар и Челопеч е над 50 %, а близо до тази граница са Пирдоп – с 49.21 % и Златица – 48 %. В Община Антон пред урните са се явили 45.6 % от избирателите, а за Община Мирково данните ни не са окончателни и пълни.  Към 11 часа в 4 СИК – Пирдоп от 620 избиратели, пред урната бяха се явили 75 от тях. В 6-та секция при 635 имащи право на глас, по същото време го бяха упражнили 65 пирдопчани. Малко по-късно – към 11:18 ч. в 3-та секция в читалище „Напредък“, от записаните в списъка 382 души, бяха упражнили вота си 67 избиратели. Точно по обяд – в 12.00 часа, в 8-ма секция на Пирдоп от общо 580 гласоподаватели бяха пуснали бюлетини в урната 130 избиратели. Към това време общо в Община Пирдоп, от 6677 избиратели, бяха вече гласували 1610 души (22.61 %).  В Златица малко преди второто контролно време за подаване на информация – 12 часа, във 2-секция от 447 души по списък, бяха пуснали бюлетини в урната 43-ма избиратели. Малката шестгодишна Виктория без притеснения помогна на мама да се справи бързо с машинното гласуване и след това пусна хартиеният отрязък в кутията. В съседната 3-та секция в читалище „Христо Смирненски“, председателят на комисията Радка Николова посрещна кандидата за народен представител д-р инж. Стоянка Балова с китка здравец, а самата тя избра да гласува машинно. Прочети още...
   |   

 Заслужаваме достоен живот и по-добро бъдеще

 БСП е единствената алтернатива на модела на управление на ГЕРБ, тъй като има капацитета да управлява. В последния мандат социалистите бяхме и единствената реална опозиция, предложихме над 200 законопроекта, но мнозинството ги отхвърли. Опитваха се да ни притискат с типични техники – предлагаха ни постове, наши депутати нямаха реален достъп до телевизионните предавания. Но ние устояхме.

  В тази несигурна среда успяхме да преодолеем и вътрешнопартийните си проблеми. Не е случайно, че БСП е вековна партия. Тя е жива и се променя. Тази година ще направим 130 години от появата си на политическия небосклон на България. Гъвкава партия сме. Но, каквото и да се случи във вътрешната или външната политическа среда, не отстъпваме от принципите си. Такава категорична позиция в международен план изразихме срещу приемането на Истанбулската конвенция. Във вътрешнополитически създадохме „Визия за България“, който документ се превърна в нашата програма за предстоящите избори. Държа да отбележа, че в създаването на документа участваха експерти от всички сфери на обществения живот, симпатизантите ни и нашите членове. Това е програма от хората за хората, с която ясно показваме, че знаем какво искаме да направим за държавата и имаме план. БСП е и единствената реална алтернатива, имаща и интелектуалните, и кадровите, и електоралните възможности да постигне промяна на днешния обществен ред. Защото тук шанс да изрази предложенията си, получава всеки обикновен човек.

 В предизборна обстановка сме поставени в конкуренция на роящи се малки партии. Те обаче не могат да предложат алтернатива. Разпиляна вода воденица не върти. Всички гласове за партии, които не са преминали 4 %-ната бариера, ще бъдат преразпределени след изборите в полза на задкулисието. Такива партии, дори и случайно попаднали в Парламента, лесно могат да бъдат изтъргувани. Затова на 4 април подкрепете БСП. За мен тя е гарант на промяната.

 Аз самият станах член на социалистическата партия преди четири години, когато БСП издигна Румен Радев за президент и когато проф. Иво Христов стана народен представител. 

 На 32 години съм, женен, с 3 деца. Работя като зъболекар в гр. Пирдоп. Владея английски и руски език. В свободното си време тренирам айкидо, чета книги и играя шахмат. Участвал съм в две политически обучения и бях кандидат за общински съветник. Считам, че основни мои качества са непримиримостта и логическата мисъл. Вярвам, че всички ние имаме нужда от достоен живот, от вяра и от по-добро бъдеще. Проявявам интерес към външната политика, защото, както казва проф. Иво Христов, „80 % от това, което се случва в България, се решава отвън“. Ако имаме достойни представители във външната политика, ще заслужим респекта към държавата. За мен в адекватната външна политика и отстояването на националния интерес е жизнено важно за подобряването на живота на всеки един българин.

 Не трябва да позволяваме отново всички държавни регулаторни механизми да са напълно унищожени и да ни управляват от джипката. Затова нека всички излезем без страх на 4-ти април и гласуваме в бюлетината с № 4, за да подкрепим програмата на БСП. Подкрепете и мен персонално с преференция № 113.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Април 2021
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930