МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 В неделя – 11 юли, по данни на местните власти, в седемте общини от региона – Антон, Златица, Копривщица, Мирково, Пирдоп, Чавдар и Челопеч, над 18 720 избиратели имаха право да определят кои да бъдат партиите, коалициите и депутатите в 46-то Народно събрание. От тях пред машините за гласуване и урните се явиха около 40 %, като само в Община Челопеч активността е значително по-висока – 51.53 %.  Навсякъде изборният ден е започнал в 7:00 часа, спокойно и без затруднения, при спазване на реда и противоепидемичните мерки от гласуващите и членовете на СИК. Единствено в с. Душанци, Община Пирдоп, е имало кратко прекъсване работата на машината за гласуване, като проблемът бързо е бил отстранен. Прочети още...
   |   

 По-голямата част от служителите на Общинска администрация – Пирдоп, на 25 юни работиха по почистването на градската градина. Районът се посещава от множество майки с малки деца и възрастни, и се нуждаеше от събиране на натрупаните през последните седмици растителни и други отпадъци.

 Мъже от Общинско звено „Гора“ се заеха да придадат привлекателен вид на ивиците от зелени храсти и да отстранят старо иглолистно дърво от терена.

 Докато групата дами премиташе остатъците от семки, изсъхнали листа и клони, или отстраняваше поникналата покрай бордюрите трева, кметът Ангел Геров и зам.-кметът инж. Иван Щаплев подновиха пешеходните пътеки по централната улица „Цар освободител“ от кръстовището ѝ с улица „Тодор Влайков“ до началното училище.

 По същото време мъже от звено „БКС“ продължиха работата си, с която се заеха след дъждовете – да окосят зелените площи в центъра на града и по другите паркове. На сесията на ОбС, проведена на 24 юни в село Душанци, кметът г-н Геров съобщи, че вече са приведени в добър вид теренът на футболното игрище на Спортен комплекс „Пирдоп“, парк „Еделвайс“, както и повечето от зелените площи в междублоковите пространства.

 На 30 юни работещите в общинската администрация продължиха дейността си по подобряване на обстановката в градската градина. Дамите отново се заеха с почистване на алеите и отстраняване на стара шума и клони от тревните площи. Кметът и някои служители работиха по заздравяване на местата им на гумените плочки в детските кътове. А мъжете от звено „БКС“ имаха за задача да подменят дървените летви на пейките за отдих в градската градина.

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Август 2021
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031