МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 В неделя – 11 юли, по данни на местните власти, в седемте общини от региона – Антон, Златица, Копривщица, Мирково, Пирдоп, Чавдар и Челопеч, над 18 720 избиратели имаха право да определят кои да бъдат партиите, коалициите и депутатите в 46-то Народно събрание. От тях пред машините за гласуване и урните се явиха около 40 %, като само в Община Челопеч активността е значително по-висока – 51.53 %.  Навсякъде изборният ден е започнал в 7:00 часа, спокойно и без затруднения, при спазване на реда и противоепидемичните мерки от гласуващите и членовете на СИК. Единствено в с. Душанци, Община Пирдоп, е имало кратко прекъсване работата на машината за гласуване, като проблемът бързо е бил отстранен. Прочети още...
   |   

 В началото на месец юли „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД посрещнаха своите стажанти. Студенти от различни висши учебни заведения и ученици от Частна профилирана гимназия с чуждоезиково обучение „Челопеч“ се включиха в лятната стажантска програма.

 Единадесет студенти и петима ученици ще трупат полезен опит през лятото в отделите „Човешки ресурси и администрация“, „Връзки с обществеността“, „Комуникации“, „Доставки и логистика“ „Финанси“, „Безопасност и здраве при работа“, „Доставки и логистика“, „СМАРТ Център“, „Проучвателни дейности“ и „Технически служби“ на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“. Други четиринадесет бъдещи висши специалисти ще усвояват знания и опит в реална работна среда в отделите „Връзки с обществеността“, „Доставки и логистика“, „Финанси“, „Опазване на околната среда“, „Безопасност и здраве при работа“, „Информационни технологии“, „Проучвателни дейности“, „Технически служби“, Технологичен отдел, „Производство рудник“ и „ИССМО“ на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“. През месец август още няколко студенти ще стартират своя стаж в други отдели.

 Всички стажанти са преминали през начален инструктаж по безопасност, проведен от служител на отдел „Безопасност и здраве при работа“. С презентация от отдел „Човешки ресурси“ те са били запознати с основните дейности, структура, звена и правила на двете дружества. След като получили своите пропуски за достъп в двете компании стажантите са се отправили към новите си работни места за следващите месеци, където ще подпомагат дейността на отделите, в които ще бъдат. Стажантите са получили подарък от двете компании и са били приветствани за добре дошли с пожелания за успешен старт на тяхната практика, по време на която ще успеят да придобият полезни знания и опит от висококвалифицирани специалисти.

 Лятната стажантска програма на „Дънди Прешъс Металс“ дава отлична подготовка, която ще помогне на студентите при обучението им в университетите и за тяхното професионално развитие в бъдеще. Всяка година по традиция „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ отварят своите врати и посрещат студенти и ученици от ЧПГЧО „Челопеч“ за техния стаж. За младежите дружествата осигуряват платен стаж на срочен трудов договор, безплатен транспорт от и до София за работещите в Челопеч, както и в района на Средногорието, и средства за храна в столовата на предприятието.

 Мотивираните студенти, с желание за развитие и надграждане на знанията и уменията си са „Добре дошли!“ в „Дънди Прешъс Металс“, където ще изживеят едно незабравимо лято, в приятна атмосфера, заобиколени от страхотни екипи и модерни технологии, заявиха от отдел „Връзки с обществеността“ на компанията.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Август 2021
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031