МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 В деня на честваните от мнозина празници на виното и на любовта – 14 февруари, в Община Чавдар бе отрит обект от веригата „Народни аптеки“. На церемонията присъстваха кметът Григор Даулов, работещи в общинската администрация, представители на фирмата, с управителя Ана Спасова, жители на селото.

 Кметът г-н Даулов честити Деня на любовта и Деня на виното на присъстващите и с чувство на хумор заяви, че понякога и двата водят до аптеката. Той подчерта, че още в предизборната си програма е обявил намерението си в селото да бъде отворена аптека, защото хората имат такава необходимост, а и да не пътуват до съседни общини, за да търсят нужните им лекарствени средства и медицински консумативи. Григор Даулов благодари на екипа на „Народни аптеки“ за разкриването на обекта и изрази задоволството си, че общината и инвеститорите са си подали ръка в грижа за здравето на хората. Той пожела успешно бъдеще на най-новата аптека в Средногорието и придобивка за жителите на село Чавдар.

 Това е двадесетата аптека, която се открива от веригата в последните месеци. В село Чавдар жителите ще бъдат обслужвани от магистър-фармацевт Деница Стригалска, млада и усмихната дама, готова винаги да бъде в помощ на клиентите си. Г-жа Стригалска изрази задоволството си от реализирането на начинанието в малкото село Чавдар да има фармацевтичен обект. Тя гарантира, че професионално ще помага на хората, които потърсят нейните услуги за подобряване или гарантиране на своето здраве. Аптеката ще бъде отворена всеки делничен ден от 8 часа сутринта до 17 часа след обяд, а в събота ще е с намалено работно време, казаха от екипа на г-жа Спасова. 

 Водосвет по повод откриването на новата аптека в селото отслужиха отец хаджи Недко Бръмбаров и неговият син монах Нестор – Никола Бръмбаров. Двамата осветиха аптеката, благословиха присъстващите на церемонията, като ги поръсиха със светената вода, честитиха двата празника на всички и пожелаха от „Народни аптеки“ дълго време да бъдат в китното село Чавдар. Разчупена бе дъхава и ароматна питка, от която си взеха участващите в откриването на обекта. От колектива на веригата почерпиха домакините с лакомства и по чаша шампанско.    

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Февруари 2023
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728