МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

Годишните HR награди се връчват от Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), като тази година в конкурса участваха 31 компании.

 На специална вечерна виртуална церемония на 17 февруари 2022 г. бяха обявени победителите в конкурса на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2021 г. Чрез инициативата HR гилдията в България отличава най-иновативните и успешни HR практики в страната, припознати за ценни от бизнеса, обществото и хората.

 Аурубис България участва в състезанието с проекта „Лятно училище за деца на служители“, който през 2021 година премина под надслов „Живи корени – дъга от пъстри мечти“. Това е традиционна за дружеството инициатива, чрез която през летните месеци компанията дава възможност на децата на своите служители да се включат в интересни и полезни за тях интерактивни занимания на открито. Така те неусетно трупат нови знания, докато се забавляват и създават нови приятелства.

 По време на лятното училище децата преоткриваха популярни забележителности в района на Средногорието под формата на игра с предизвикателства. Специално за тях беше изработен приключенски дневник с любопитни факти за историята на град Пирдоп, с красиви рисунки на местна художничка. За децата бяха организирани редица творчески работилници и походи в планината, за запознаване с красивите природни дадености и културните обекти в района.

 Темата на „Лятно училище за деца на служители“ през 2021 година беше подбрана така, че да съответства на дългосрочната стратегия на компанията за  популяризиране на Средногорието като добро място за живот и работа. Сред другите основни цели на проекта са подпомагането на развитието на децата, социалните им умения и насърчаване на техните таланти. Споделените ценности, които стоят в основата на проекта, са воденето на активен начин на живот, грижата за околната среда и подкрепата на местните общности.

 Инициативата се провежда за осма поредна година като до момента в нея са се включили над 700 деца на служители от компанията. В последното издание през лятото на 2021-ва година участваха 60 деца от 1-ви до 7-ми клас. Проектът се реализира в партньорство с Образователен Център „Милетия“, с който компанията си  сътрудничи дългосрочно.

 Проектен мениджър от страна на ЧР в компанията бе Янка Захариева-Колева, ръководител „Подбор и назначаване“ в „Аурубис България“, а координатор на проекта бе Надя Николова, специалист „Подбор“ в дружеството.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930