МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 За първи март традиционно децата от Средногорието, подкрепяни от „Аурубис България“,  ръчно изработват мартенички за служителите на компанията.  Както всяка година, така и тази, българският символ донесе радост и вълнение на всеки служител.

 В изработването на 970 мартенички се включиха НУ „Тодор Влайков“, гр. Пирдоп, СУ „Св. Паисий Хилендарски“, гр. Златица и Школа „Средногорци“, гр. Пирдоп. С използваните  естествени материали, с цветовете на българското знаме, децата са вплели силата на родовата памет и надеждата.

 Насърчаване на инициативността, креативността, работата в екип са сред  приоритетите  в партньорските проекти между  „Аурубис България“ и училищата в региона. Компанията ежегодно провежда летни академии за ученици и студенти, организира летни училища, включва учащите се в редица проекти, развиващи тяхната професионална ориентация, както и  техните познания в областта на науката.

 „Аурубис България“ благодари на образователните институции за доброто партньорство, изградено и развивано в годините.

 Честита Баба Марта!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930