МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 На стотина метра от центъра на гр. Пирдоп, двор на ул. „Бобьовица“ в града е потънал във всевъзможни боклуци. Изхвърлени на произвола на времето и съдбата са домашни потреби, мебели, полиетиленови торби, хартии, а последните се разнасят от вятъра на всички страни. Като се прибави към тази обстановка и намиращите се наблизо и преливащите от битови отпадъци контейнери, които са обект на гладни безпризорни „домашни любимци“, обстановката става крайно неприятна и опасна за здравето на живеещите наблизо хора.

 Представители на Община Пирдоп заявиха, че на собственичката на дома ще бъде наложена солидна санкция за изхвърленото домашно имущество. Старите мебели и други предмети не само загрозяват района, но и създават предпоставки за разрастване на образувалото се сметище. Дано предписанията им бъдат изпълнени, тъй като този район на Пирдоп се посещава от граждани и на други общини. А изразяваните от тях коментари и отношение към грозната картина са негативни.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930