МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 Шахта от канализацията за дъждовните води на Подбалканския път, в непосредствена близост до вход-изхода за Ритейл парка, източно от гр. Пирдоп, е предпоставка за възникване на пътнотранспортни произшествия, съобщиха водачи на автомобили.

 Около шахтата, в резултат на преустройството на пътното платно за осигуряване на достъп до обектите в парка, се е образувала дупка. И за избягването ѝ шофьорите на автомобили, движещи се по пътя от гр. Златица за гр. Пирдоп, нерядко попадат в ситуация да се сблъскат с излизащите или насочващите се към парка коли. Подобен проблем има и на метри от подхода за влизане в гр. Пирдоп. Поради недовършено асфалтиране на терена, от замръзванията през зимата и от дъждовете са се образували ями, които застрашават безопасността на пътното движение в този район.

 Положената на асфалта хоризонтална маркировка за регулиране на трафика вече се е изтрила в резултат на замърсяването на пътното платно. И това напълно е лишило шофьорите от добра видимост при преминаването през участъка, за да се предпазят от попадане на колите им в препятствието. За наличието му на пътното платно се разбира на метри от него и когато вдясно се появят други автомобили, става опасно. Защото внезапното намаляване на скоростта може да доведе до верижна катастрофа. А тогава предприемането на мерки за преместването на шахтата за поемане на дъждовните води вече ще са закъснели.

Автоконтрольори при Пътна полиция на РПУ – Пирдоп съветват водачите на автомобили да бъдат особено внимателни при преминаването през този участък от Подбалканския път и да спазват ограниченията за скоростта на движение, регламентирана със знаци.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930