МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 На 4 март (петък), само ден след националния празник на Република България, членове на Ротари клуб „Берое“ от Стара Загора посетиха Копривщица. Те бяха посрещнати от Елена Чумпова, която им беше гид из възрожденския град.

 Ротарианците поднесоха цвета на Мавзолея-костница на Априлци. Целта на пребиваването им в Копривщица, споделиха те, е да се посетят къщите-музеи. И да се поклонят пред паметта на героите от Априлското въстание 1876 година и падналите в Освободителната Руско-турска война 1877 - 1878 година. Посещението в Града на първата пушка е по техния проект „Родолюбие“.

 В следобедните часове старозагорци имаха приятелска среща със своите колеги от Ротари клуба от гр. Пирдоп. Тя се състоя в комплекс „20-ти Април“, който се намира на историческия площад в Копривщица, носещ същото име. Гостите от Стара Загора споделиха, че им предстои след това посещение в гр. Карлово и среща с колегите им там. Зареждащи са такива екскурзии като във Вашия град и възрожденско Карлово, казаха ротарианците от Загоре, преди да поемат по екскурзоводния път на Копривщица.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930