МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 През нощта във вторник – 10 ноември, пожар е избухнал на сметището за строителни отпадъци край гр. Пирдоп, заяви кметът Ангел Геров по време на редовната месечна средства с представители на регионалните медии. Сигналът за пожара е подаден от граждани на дежурните в ОбА, а към 20:45 часа вечерта е бил уведомен от тях, уточни той. Веднага на мястото са пристигнали дежурната смяна огнеборци от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“, кметът Геров и са започнали гасене, тъй като е имало опасност от разрастване на пламъците към терени с дървесна растителност. Огънят е локализиран, за да не се разразява към полето и акациевата горичка на запад от сметището. Прочети още...
   |   

 

По случай Световния ден на околната среда, който се отбелязва всяка година на 5 юни, „Аурубис България“, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и Мрежата на отговорните компании организират фотоконкурс на тема „Биоразнообразие“. Канят се всички, които търсят своя втори дом под открито небе, да изпратят авторска снимка на животно или растение, което силно ги е впечатлило.

 Снимката трябва да бъде във формат JPEG (JPG), може да бъде направена с телефон или с фотоапарат, но е препоръчително да не бъде обработвана. Тя може да бъде направена в срока на конкурса или преди него, както и да бъде от България или чужбина.

  Желаещите да се включат в предизвикателстовото, да изпратят своите снимките до 5 юли на e-mail адрес  v.vasileva@aurubis.com, като задължително се посочи:

 ●        Име (автор на снимката);

 ●        Телефон и e-mail адрес  за връзка;

 ●        Къде е направена снимката;

 ●        Кога е направена снимката;

 ●        На какво е снимката (името на растението или животното);

 ●        Какво е провокирало автора да снима точно това растение / животно.

 След края на срока за изпращане на фотографиите, жури, съставено от професионалисти, ще оцени и награди победителите в различни категории. В зависимост от ситуацията и мерките, които са предприети поради COVID-19, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и компаниите-членове на по-късен етап от годината ще организират изложба със снимките от фотоконкурс.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Декември 2020
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031