МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 В неделя – 11 юли, по данни на местните власти, в седемте общини от региона – Антон, Златица, Копривщица, Мирково, Пирдоп, Чавдар и Челопеч, над 18 720 избиратели имаха право да определят кои да бъдат партиите, коалициите и депутатите в 46-то Народно събрание. От тях пред машините за гласуване и урните се явиха около 40 %, като само в Община Челопеч активността е значително по-висока – 51.53 %.  Навсякъде изборният ден е започнал в 7:00 часа, спокойно и без затруднения, при спазване на реда и противоепидемичните мерки от гласуващите и членовете на СИК. Единствено в с. Душанци, Община Пирдоп, е имало кратко прекъсване работата на машината за гласуване, като проблемът бързо е бил отстранен. Прочети още...
   |   

 Компанията поздрави служителите си и жителите на Средногорието с дистанционно изпълнение на Ансамбъл „Българе“

 

 „Аурубис България” АД дарява средствата, предвидени за кетъринг за Семейния празник на компанията, на общинските училища и детски градини в Златица и Пирдоп. Сумата от 35 000 лв. ще бъде солидарно разпределена между СУ „Саво Савов“, СУ „Св. Паисий Хилендарски“, НУ „Тодор Влайков“, Професионална гимназия - Златица, детските градини „Слънце“, „Вяра, Надежда, Любов“, „Карло и Пека Чокояни“. Тези средства са в допълнение към бюджетите за образование, предвидени в рамките на Партньорските програми с двете общини. През пролетта „Аурубис България“ подписа Партньорски програми със Златица и Пирдоп на обща стойност 1.36 млн. лв., която ще се реализира до месец септември 2021 година.

 „Семейният празник на „Аурубис“ е най-голямото традиционно местно събитие на медодобивния завод, което се провежда всяка година в началото на лятото и събира заедно служителите, техните семейства, партньори и гости от Средногорието. Тази година празникът, както и всички публични проекти на компанията до края на септември, са отменени и се заменят с дистанционни събития.

 Убедени сме, че въпреки трудностите, трябва да останем заедно. „Аурубис Българияпоздрави служителите си, техните семейства и жителите на Средногорието с дистанционно изпълнение на Ансамбъл Българе”. Специалният поздрав за Семейния празник на компанията бе излъчен на 3 юли 2020 г., петък, от 20:30 часа в ефира на Национална телевизия "Българе". От тази седмица изпълнението ще е достъпно през телевизионния канал на „Средногорие медия“ и в интернет.

 Екипът на Аурубис България” пожелава здраве и лично щастие на всички!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

 

 

 

Август 2021
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031