МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 Традиционният коледен благотворителен базар организира на 21 декември 2021 г. колективът на Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Антон. Предметите за него са изработени от ученици от четвърти до седми клас, членове на Арт клуба към училището, с ръководител Петя Александрова, подпомогнати от други педагози и родители. Събраните средства от продажбата им ще бъдат употребени за каузи на учебното заведение, заяви директорът Радка Христова. Всеки посетил базара можеше да пусне в специалната кутия каквато сума е определил за целта, а след това да си избере предмет от множеството сувенири, играчки, ефектни фенерчета със свещи, красиви елхови венчета и други предмети, с които да създаде празнично настроение в дома си.

 Екипът на учебното заведение смята с набраните от благотворителния базар средства да изгради рампа за достъп до класните стаи на деца с увреждания, да се монтира лампа на източния вход на двора към училището и други необходими за учениците и техните учители инициативи. Г-жа Христова сподели, че бюджетът на институцията не позволява да се реализират такива намерения, затова използват възможностите, които им дава благотворителният базар.

 В предишни години от учебното заведение са подпомагали ученици с по един родител, но сега решили да бъдат за проекти, от които ще се ползват всички. Членовете на Арт клуба при ОУ – Антон бяха изработили и множество красиви картички, с които да поздравят служителите от общинската администрация, читалището, както и партньорите от компаниите от региона, които помагат на учебното заведение.   

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930