МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

На 1-ви октомври членовете на пенсионерските клубове „Дълголетие” в село Антон и „Златна есен” в село Чавдар, отбелязаха своя празник.

В Община Антон хората от третата възраст празнуваха в заслона край параклиса „Св. Георги Победоносец”, а красивият есенен ден беше подходящ за този излет сред природата. Събитието беше уважено и от кмета на общината инж. Стоян Гарчев.

Ръководството и членовете на клуб „Дълголетие” отправят своята благодарност към своите приятели – инж. Николай Маджаров – председател на Общински съвет, който дарил агне за светения курбан. Благопожелания антончани отправят и към общинския съветник от БСП Андрей Симов, предоставил на организаторите необходимите продукти, както и напитки за наздравици за празника. Благодарност пенсионерите отправиха и към Любаша Петрова, която с присъщото й кулинарно майсторство приготви вкусната гозба, осветена от отец хаджи Недко Бръмбаров.

 

В село Чавдар ръководството и членовете на Пенсионерски клуб „Златна есен” почетоха своя празник на обширната тераса на едно от местните заведения. В тържеството взеха участие кметът на общината Пенчо Геров и председателят на Общински съвет Александра Мутафчийска.

В празничната програма, подготвена от ръководството на клуба, се включиха три дами, с артистични наклонности, които развеселиха пенсионерите. Специална изненада за тях по повод Деня на възрастните хора, беше подготвена от дамите от клуба за народни хора „Чавдар” към читалище „Надежда”, с хореограф Камелия Иванова. Идеята за танцовата и музикална програма беше на Ганка Додекова, грижеща се и за здравето на голяма част от членовете на клуб „Златна есен“. С литературно-музикална програма се представиха и деца от Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий”.

Денят завърши с множество наздравици, песни и танци, както за пенсионерите в село Антон, така и за техните приятели от село Чавдар.

 

 

 

Юни 2023
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930