МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 През миналата седмица работливите елфчета от далечна Лапландия съобщиха чрез свое прессъобщение до редакцията на вестник „Регион“ с молба за предадем за всички деца, че красива пощенска кутия за писма до Дядо Коледа е поставена пред сградата на Община Чавдар. За втора поредна година Добрият старец ще очаква малчуганите да пуснат писмата си до него и да заявяват своето желание за коледен подарък.

 В официалната пощенска кутия на Дядо Коледа малки и големи може да пускат писмата си, в които са описали своите желания и пожелания към близки и роднини. Организаторите на инициативата обещават той да получи всички коледни писма навреме. И макар джуджетата на Дядо Коледа да са в хоум офис, а работата им да е затруднена, ще се постараят да направят всичко възможно и всяко едно дете да получи своите подаръци под празничната и грейнала в светлини коледна елха на Бъдни вечер.

 Инициаторите на проявата от Община Чавдар заявяват, че за Дядо Коледа ще е радост да види личицата на малчуганите, докато пускат своите писма до него. Затова родителите им да щракнат по една снимка и така Добрият старец ще стане част от магията на Коледа. Ако майките и татковците на децата, пуснали писма до белобрадия старец, желаят да ги запазят за спомен на своите наследници, могат да направят това като се обърнат към служителите на общината. „Нека всеки, който вярва в чудеса, да пусне своето писмо до Дядо Коледа в кутията до елхата!... Ние вече го направихме!“, казаха от Община Чавдар.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930