МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

Скъпи гости посрещна колективът на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“. В навечерието на Рождество Христово, на 19 и 20 декември, техни гости бяха малките коледари на Детска градина „Ханс Кристиян Андерсен“ и от подготвителната група при ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в селото, с педагози Петранка Станикина и Тихомира Тодорова.

Предвестниците на Великото тайнство изпълниха обредни песни и наричания и пожелаха успехи и просперитет на своите домакини. Оперативният директор на дружеството инж. Цветомир Велков и екипът на отдел „КСО и Комуникации“ отправиха благодарности на своите гости и ги дариха с лакомства.

 

Работещи в „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ за трета поредна година организираха и коледен благотворителен базар, изделията за който са изработени от служителите. Експонатите, сред които имаше домашно приготвени питка, баници, сладкиши, курабии, бяха бързо изкупени от членове на дружеството. Събраните средства от продажбата им фирмата ще дари за две каузи – на Фондация „За Нашите Деца“ и на четиригодишния Димитър Леков, за да му помогнат за рехабилитация. Рудодобивното и преработвателно дружество вече девет години успешно си партнира с екипа на Фондация „За Нашите Деца“, който организира благотворителна Вечер на добродетелите и подкрепя специалисти за осигуряване на семейна среда на деца.  

Последната такава вечер е проведена през месец октомври 2018 г., по време на която изпълнителният директор на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ д-р инж. Илия Гърков е заявил, че благодарение на фондацията вече има много сбъднати мечти на деца и се помага на техните родители те да растат щастливи и заобиколени от грижи и обич. От своя страна, изпълнителният директор на фондацията Иванка Шалапатова е изразила радостта си от продължаващото партньорство със съмишленик на тяхната кауза, като „Дънди Прешъс Металс Челопеч“, благодарение на което се дава възможност за реализирането на инициативи в подкрепа на децата на България.

 

 

 

Февруари 2023
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728