МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 Партньорствата с компании като „Дънди Прешъс Металс“ осигуряват подкрепа с човешко лице   На 19 януари 2021 г. представители на фондация „За нашите деца“ посетиха „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. Дружеството подкрепи екипа на фондацията с дарение на лек автомобил „Тойота Корола“ и употребявана компютърна техника. Дарението ще подпомогне осъществяването на дейността на фондацията и ще осигури възможност за посрещане на предизвикателствата на работата от дистанция.  Фондация „За нашите деца” предоставя професионални социални услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения. Вече 28 години фондацията е еталон за качествена социална работа в помощ на деца и семейства. Прочети още...
   |   

В деня на националната инициатива „Да изчистим България заедно“ – 14 септември, членове на Младежка инициативна организация в с. Челопеч обединиха силите си за почистване от прах и наслагванията от времето на беседките в селото в пространствата над основното училище, в детската градина, при сградата на поликлиниката, при църквата, при чешмата „Драганчовец“ и др.

С помощта на машини и различни инструменти, разделени на групи, младите жители на селото се постараха да възстановят защитното покритие на дървените части на тези кътове за отдих и те да станат привлекателни за почивка на деца, ученици и възрастни.

 

По същото време към петдесет жители на селото – служители от общинската администрация, членовете на пенсионерския клуб и на дружеството на хората с увреждания, на офицерите от запаса и резерва, както и деца, се трудиха да се почистят от отпадъци зоните около гробищния парк и на други места из Челопеч. Работата е извършена при много добра организация, съобщиха челопечани. От общината са осигурили за всички, отзовали се на призива за участие в акцията, лични предпазни средства и полиетиленови чували за събиране на отпадъците. Събраните боклуци са превозени до определените места с транспорт на местната власт. Отделни жители на селото се погрижиха да подобрят районите пред своите домове.    

 

 

 

Март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031