МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 Партньорствата с компании като „Дънди Прешъс Металс“ осигуряват подкрепа с човешко лице   На 19 януари 2021 г. представители на фондация „За нашите деца“ посетиха „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. Дружеството подкрепи екипа на фондацията с дарение на лек автомобил „Тойота Корола“ и употребявана компютърна техника. Дарението ще подпомогне осъществяването на дейността на фондацията и ще осигури възможност за посрещане на предизвикателствата на работата от дистанция.  Фондация „За нашите деца” предоставя професионални социални услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения. Вече 28 години фондацията е еталон за качествена социална работа в помощ на деца и семейства. Прочети още...
   |   

 

Ръководството на Сдружение „Здравец - Общинска организация на инвалидите – Копривщица“ на 26 юни направи отчет пред членовете си за отминалата 2019 година. Планирано бе отчетното събрание да се проведе на 10 март тази година, но поради обявеното извънредно  положение, а и защото членовете са с различни заболявания, то беше отложено за по- подходящо време. Форумът беше уважен от председателя на ОбС Любомир Цеков.

 Преди 8 години бе положена основата на неправителствената организация на хората с увреждания. Тогава дружеството е към Съюза на инвалидите в България. По-късно се провежда учредително събрание и се полага началото на сега съществуващото сдружение. Двигател за различните прояви е председателяг Георги Каменаров, който неуморно работи за развитието и утвърждаване на сдружението в обществения живот на възрожденския град.

  Председател на отчетното събрание стана Тодорка Стайкова, а протоколчик Анна Банчева.  Управителният съвет е провел 3 заседания, на които са обсъдени организираните прояви  и осигуряване на средства за поддържане живота на дружеството. Управителният съвет и членовете засвидетелстваха съпричастност към подкрепата на „Аурубис България“ и изпълнителния директор Тим Курт. Не можем да отминем и съдействието на нашата съгражданка Драга Сапунджиева. Дарение получихме и от „Елаците-Мед“ – Мирково с изпълнителен директор инж. Драгомир Драганов за 3 декември – Международния ден на хората с увреждания, за Коледа и Нова година“, подчерта Георги Каменаров.

 Планирана екскурзия до с. Старосел, Хисаря, Житница, Карлово и Сопот се е осъществи с подкрепата на кметовете на общините Челопеч и Копривщица инж. Алекси Кесяков и Бойка Дюлгярова. Изказана беше сърдечната благодарност на членовете на сдружението за съдействието, оказвано на хората с увреждания от местната власт.

 Отчет на финансовото състояние на организацията направи Дочка Кривиралчева, председател на Контролната комисия. Поздравление към членовете на събранието поднесе председателят на общинския съвет Любомир Цеков, който им пожела вяра, оптимизъм и здраве.

На снимката Георги Каменаров поднася отчетния доклад и гостът Любомир Цеков

 

 

 

Март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031