МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 За поредна година в Ламбовска махала до мегдана в гр. Копривщица, където се намира историческата чешма „Райновец“, която е издигната от женското дружество „Благовещение“, Елена Чумпова бе майстор готвач на курбана, приготвен за християнския празник Петровден. 

В направата на жертвената гозба се включиха още Нешка Каменарова, Христина Мухова и 11 годишната ѝ внучка Християна Златкова, Тинка Веселинова, Младенка Козлекова, Иванка Дюлгярова. За сглобяване на шатрите помогнаха Недельо Каменаров и Найден Тренов.

В следобедните часове на 3 юли отец Богомил Читалов изнесе молитва за здраве и благоденствие благослови вкусния пилешки курбан и отслужи водосвет.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930