МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 По станала вече традиция на християнския празник Илинден – 20 юли, семейството на Георги и Гена Банчеви приготвят в двора на новата църква в Копривщица „Свети Никола“ курбан за здраве на своите съграждани. Агнето и продуктите за жертвената гозба са осигурени от семейство Банчеви, а готвенето ѝ бе поверено на Мария Зайкова и Виолета Джоголанова.

 Отец Стоян Атанасов от църквата „Архангел Михаил“ в гр. Стрелча благослови курбана и отслужи водосвет. За раздаването на вкусното ястие помагаха синът Банчо Банчев и Диана Георгиева. Присъстваха внуци и правнуците на Гена и Георги, както и граждани на Копривщица.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930